Search

Το πρόγραμμα προβολών στον κινηματογράφο Ηλύσια για τις 5-11 Οκτωβρίου

Ταινίες για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες μπορεί να βρει και αυτή την εβδομάδα όποιος επισκεφθεί τον κινηματογράφο Ηλύσια στην Αλεξανδρούπολη.

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 5/10 έως και την Τετάρτη 11/10 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες:

Συνεχίζεται το Θρίλερ, που «σπάει» ταμεία παγκοσμίως «Το Αυτό» του Αντρές Μουσιέτι (Mama) με τους Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ & Νίκολας Χάμιλτον…

Υπόθεση: Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, καθώς θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν. «Το Αυτό» ένα από τα πλέον αγαπημένα βιβλία τρόμου του Στίβεν Κινγκ με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να τρομάξει και τους κινηματογραφικούς θεατές, σε σκηνοθεσία του Αντρές Μουσιέτι («Mama»). Με χρονολογία κυκλοφορίας το 1986 αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιβλία τρόμου των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα καλύτερα βιβλία στην πλούσια βιβλιογραφία του συγγραφέα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Δευτέρα: 19:30, Παρασκευή: 00:15*, Σάββατο: 22:15.

*Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους!

Έρχεται η Περιπέτεια Δράσης «Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» του Μάθιου Βον (Χάπια, Σφαίρες & 2.000.000 Λίρες, Αστερόσκονη, Kick-Ass, X-Men: Η Πρώτη Γενιά, Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία) με τους Τάρον Έγκερτον, Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Σερ Έλτον Τζον, Τσάνινγκ Τέιτουμ & Τζεφ Μπρίτζες…

Υπόθεση: Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή: 19:15, Σάββατο, Τρίτη: 19:30.

Ξανά κοντά μας η Πολεμική Περιπέτεια «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν (Μεμέντο, Insomnia, Τριλογία: Σκοτεινός Ιππότης, The Prestige, Inception, Interstellar) με τους Φιόν Γουάιτχεντ, Κένεθ Μπράνα, Κίλιαν Μέρφι, Μαρκ Ράιλανς, Τομ Χάρντι, Τομ Γκλιν-Κάρνι, Τζακ Λόουντεν, Χάρι Στάιλς, Ανιουρίν Μπαρνάρντ, Τζέιμς Ντ’Άρσι & Μπάρι Κέογκαν…

Υπόθεση: Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει. Η ιστορία ξεδιπλώνεται στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. Αεροπλάνα spitfires της RAF (Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας) έρχονται αντιμέτωπα με τον εχθρό πάνω από το Κανάλι προσπαθώντας να προστατεύσουν τους ανυπεράσπιστους άνδρες στην στεριά. Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες μικρές βάρκες επανδρωμένες με απλούς πολίτες και στρατιώτες κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια, με κίνδυνο της ζωής τους, σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να σώσουν έστω και ένα μέρος του στρατού τους. Ο Κρίστοφερ Νόλαν («Interstellar», «Inception», τριλογία «The Dark Knight») σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο στην επική, δραματική ταινία «Δουνκέρκη», το νέο του κινηματογραφικό project, τρία χρόνια μετά το «Interstellar».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 22:00, Κυριακή, Τετάρτη: 20:00, Τρίτη: 22:15.

Ενώ συνεχίζεται και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Emoji: Η Ταινία» του Τόνι Λεοντίς (Λίλο και Στιτς 2: Ο Στιτς Έχει Πρόβλημα, Ίγκορ) με τους Δημήτρη Μακαλιά, Δημήτρη Μαριζά, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τάνια Μπρεάζου, Πάνο Σουρούνη, Χρήστο Συριώτη, Μαίρη Ρετσίνα, Πέτρο Δαμουλή, Σοφία Τσάκα, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Μαρία Ζερβού, Αντώνη Θυσιάδη & Jeremy στην μεταγλωτισμένη έκδοση

Υπόθεση: Το Emoji, η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στα smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 17:30, Κυριακή, Τετάρτη: 18:00.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το SportsAddict.gr

Share it