Search

Οι διαιτητές στα παιχνίδια των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης σε Χανιά και Κέρκυρα

Διήμερο γεμάτο δράση για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, με την ομάδα Κ20 του συλλόγου να αγωνίζεται στα Χανιά ενώ τα τμήματα Κ17 και Κ15 αγωνίζονται στην Κέρκυρα.

Το Σάββατο στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο του Πλατανιά στο Μάλεμε, η Κ-20 της Ξάνθης θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα Νέων, μετά την ήττα στην Κέρκυρα. Την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 θα διευθύνει ο Χρήστος Κραγασάκης (Μαρούδης – Γαρεφαλάκης) της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο «Κανόνι» της Κέρκυρας οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που προέρχονται απο την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια και τις δύο συνεχόμενες νίκες με ΠΑΣ στα Γιάννενα και Παναιτωλικό στην Ξάνθη που τους έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, εκεί οπού θέλουν να παραμείνουν και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής πετυχαίνοντας το δεύτερο διπλό τους στο πρωτάθλημα αυτή την φορά στην Κέρκυρα.  Διαιτητής του ματς θα είναι ο Κώστας Μπούμπας (Ηπείρου), με βοηθούς τους Λευτέρη Καραλή (Ηπείρου) και Βασίλη Μωϋσιάδη (Γρεβενών), ενώ, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας).

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κ-15 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την ομάδα της Xanthi FC να φιλοξενείται στο αθλητικό κέντρο «Κανόνι» της Κέρκυρας από την αντίστοιχη ομάδα. Την Κυριακή στις 09:15 ο πρώτος επίσημος φετινός αγώνας για τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη, σε μία αναμέτρηση που θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Νέος (Αντωνίου – Κοττορος) της ΕΠΣ Ηπείρου.

Share it