Search

Αλλαγή ώρας στο φιλικό παλαιμάχων του ΑΟΞ! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του τριημέρου

Σήμερα το απόγευμα ξεκινούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΑΟΞ, με το φιλικό των παλαιμάχων που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή να διεξάγεται τελικά στις 15:00 αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Απόψε στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία και από την πλευρά της οδού Μιχ. Βόγδου, θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος, ο οποίος περιλαμβάνει στιγμές της 50χρονης ιστορίας της ξανθιώτικης ομάδας με εντυπωσιακά banner.

Ο ΑΟ Ξάνθη θα βρίσκεται εκεί, στην πρώτη μέρα του τριήμερου event με την Διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του. Το Σάββατο στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία και μπροστά στο Δημαρχείο είναι προγραμματισμένη η μεγάλη εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν άνθρωποι που πρόσφεραν στον ξανθιώτικο Σύλλογο και φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Πανόπουλος.

Την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ ομάδων διαφορετικών… εποχών του ξανθιώτικου συλλόγου.

Share it