Search

Έπιασε κορυφή η Εθνική Ελπίδων του Πέτρου Ορφανίδη με το διπλό στην Μολδαβία!

Εξαιρετικά τα καταφέρνει μέχρι στιγμής η Εθνική Ελπίδων στα προκριματικά του Euro U21. Ύστερα από τρία παιχνίδια, η “γαλανόλευκη” μετρά ισάριθμες νίκες, και με τη νίκη στο Κισινάου οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη έφτασαν τους 9 βαθμούς και είναι πρώτοι στο γκρουπ.

Το 0-1 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε στο 67′ ο Σάλιακας. Ο Τσιμίκας έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο μπακ της Εθνικής βρέθηκε σε θέση φορ και με κεφαλιά σκόραρε. Το τελικό 0-2 σημείωσε στο 84′ ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Τσιμίκας και πάλι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κοντά στο κόρνερ και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Επόμενο παιχνίδι είναι στις 10 του μήνα εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο (21.30). Στον πάγκο έμεινε ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Πέτρος Ορφανίδης.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντ. Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος (77′ Μεληκιώτης), Μανθάτης (66′ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης, Λάμπρου (84′ Δεληγιαννίδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ελλάδα 9 (3 ματς)

2. Κροατία 6 (2 ματς)

3. Λευκορωσία 4 (4 ματς)

4. Μολδαβία 3 (4 ματς)

5. Τσεχία 1 (1 ματς)

6. Σαν Μαρίνο 0 (2 ματς)

* Οι εννέα πρώτοι των ομίλων εξασφαλίζουν απευθείας την πρόκριση στα τελικά (θα γίνουν σε Ιταλία – Σαν Μαρίνο).

** Από τους τέσσερις δεύτερους με τους περισσότερους βαθμούς, αφαιρώντας τα ματς με την 6η κάθε ομίλου στους ομίλους με έξι ομάδες, θα προκύψουν δύο ζευγάρια, που θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

*** Η Ιταλία περνά άνευ αγώνων ως διοργανώτρια.

Share it