Search

Το «πάρε – δώσε» της φετινής μεταγραφικής περιόδου για την ΑΕ Διδυμοτείχου

Έντονη ήταν η κινητικότητα της ΑΕ Διδυμοτείχου στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής περιόδου.

Η ΑΕΔ ενισχύθηκε σημαντικά για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, κρατώντας όμως τον περσινό κορμό και διατηρώντας στο ρόστερ της παίκτες – σημαίες για την ομάδα όπως οι Χρήστος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Ιντζές, Στέφανος Πετρόπουλος, Στράτος Τζανετάκος και άλλοι.

Η ομάδα του Χρίστο Τελκίνσκι κατάφερε να φέρει ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά και τον νομό, όπως οι Κάρεν Αβογιάν & Μεμέτ Εμρέ οι οποίοι έχουν αγωνιστεί με τον Έβρο Σουφλίου στη Γ’ Εθνική. Επιπροσθέτως, ενέταξε στο δυναμικό της παιδιά που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της και κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες της. Τρανά παραδείγματα οι Κώστας Συριτούδης και Κώστας Γκιντίδης, αλλά και ο Βαγγέλης Καζάλας ο οποίος αποχώρησε τον Μάιο από την ΑΕΔ αλλά ο δρόμος του τον έφερε και πάλι στο Διδ/χο.

Όσο για τις αποχωρήσεις, πιο σημαντική απ’ όλες ήταν αυτή του Γιάννη Γωνιάδη, ο οποίος φόρεσε την πράσινη φανέλα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει σημαντικά γκολ όπως αυτό του τελικού του Κυπέλλου κόντρα στην Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, τέρμα που έμελλε να κρίνει και τον νικητή.

Πάμε να δούμε όμως ποιες κινήσεις έκανε η νταμπλούχος Έβρου, ποιοι παίκτες αποκτήθηκαν και ποιοι αποχώρησαν από τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Ήρθαν: Κάρεν Αβογιάν, Αλεξάνταρ Χρίστεφ, Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου, Μεμέτ Εμρέ, Ηλίας Ζαφειρόπουλος (Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων), Κώστας Συριτούδης, Κώστας Γκιντίδης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Καζάλας, Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Σωκράτης Δολαπτσόπουλος (ΠΑΕ Ριζίων), Βασίλης Παππούδης.

Έφυγαν: Δημήτρης Αντωνίου, Σεργκέι Αγκελακάκης (ΑΕΚ Έβρου), Γιάννης Γωνιάδης (ΑΟ Λουτρακίου), Λευτέρης Καΐσας, Κυριάκος Πετρόπουλος (Ορέστης Ορεστιάδας), Παναγιώτης Άχπα (Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς).

Share it