Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου! Για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική!

Την περσινή χρονιά, από τις αρχές κιόλας του πρωταθλήματος, οι περισσότεροι πίστευαν, πως η Δόξα θα ήταν μέσα στην πρώτη τριάδα. Ωστόσο, λίγοι περίμεναν την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου, να αναδειχθεί πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης. Ειδικότερα, όμως, από το ξεκίνημα των Play-off και μετέπειτα, οι μαυραετοί πραγματοποίησαν πειστικές εμφανίσεις, κατέκτησαν, δίκαια, την πρώτη θέση και συνάμα την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο κύριος Σκουλής που συνεχίζει στην ομάδα και φέτος, φέρει τεράστιο μερίδιο “ευθύνης” για την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, για αυτό και οι ιθύνοντες της Δόξας συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του. Νέος βοηθός προπονητή ανέλαβε ο Αντώνης Παππούς, ενώ ο κύριος Σάκης Ρούσσης, εκτελεί φέτος χρέη γενικού αρχηγού. Ακόμα, η ομάδα διαθέτει και νέο γυμναστή, τον Στέλιο Ηλιόπουλο, ο οποίος είναι και ποδοσφαιριστής του Ορφέα Ξυλαγανής. Να σημειώσουμε επίσης πως η Δόξα αγωνίζεται φέτος πλέον στο ΔΑΚ Κομοτηνής, το οποίο φιλοξένησε τον πρώτο επίσημο αγώνα της το περασμένο Σάββατο.

Στα μεταγραφικά, αποχώρησαν 11 ποδοσφαιριστές. Ντράτση και Παντελίδης μεταγράφηκαν στον Κομψάτο Πολυάνθου, ενώ Τζελέπης και Ταβασίδης θα αγωνίζεται πλέον στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι δύο πρώην επιθετικοί του Σιδηροχωρίου, Φώτης Ξενάκης και Σάκης Δανίδης θα φορούν στο εξής την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο Μαυρόπουλος αυτή του Ορφέα Στρύμης, ενώ ο Αμοιρόπουλος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Τέλος αποχώρησαν και οι Πανουργιάς, Τσιτσιμάκας και Τουρασανίδης.

Όσο για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αυτά ήταν 10 στον αριθμό. Στην θέση του τερματοφύλακα η Δόξα ενισχύθηκε με τους Κορωνάκη και Πριτσίδη, από Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Μεσσούνη αντίστοιχα. Ο Ανυφαντάκης αποκτήθηκε από την άλλη εκπρόσωπο του νομού Ροδόπης στην Γ Εθνική, την Δόξα Προσκυνητών, ενώ ακόμη ήρθαν οι Μουρατίδης, Τσορτανίδης, Κρασώνης, Παγώνης, Κούτρας και Σαμαράς. Τέλος ξεχώρισαν με την έλευση τους, ο Μίλλερ, ένας ακόμη Κύπριος ποδοσφαιριστής, αλλά και ο Λεφής στην μεγάλη επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στα φιλικά του καλοκαιριού μέτρησε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν επικράτησε με 1-4 του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Το περασμένο Σάββατο, η πρεμιέρα της στην Γ Εθνική δεν ήταν η ιδανική, καθώς ηττήθηκε με 0-5 από τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου:

ΗΡΘΑΝ: Λεφής (Δόξα Προσκυνητών), Μουρατίδης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Κορωνάκης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Μίλλερ (Πάφος), Τσορτανίδης (ΑΟ Σύρου), Πριτσίδης (Μεσσούνη – Δόξα Δράμας), Ανυφαντάκης (Δόξα Προσκυνητών), Κρασώνης (Αθηναïκός), Κούτρας (Νέστωρας Όσσας), Σαμαράς (Ελπίδα Σαπών), Παγώνης.

ΕΦΥΓΑΝ: Μάριο Ντράτση (Κομψάτος Πολυάνθου), Φώτης Ξενάκης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Παντελίδης (Κομψάτος Πολυάνθου), Ταβασίδης (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων), Τζελέπης (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων), Μαυρόπουλος (Ορφέας Στρύμης), Αμοιρόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Δανίδης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Πανουργιάς, Τσιτσιμάκας, Τουρασανίδης.

Share it