Search

Ο μεταγραφικός απολογισμός του Ορφέα Ξάνθης! Με στόχο να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο νέο πρωτάθλημα

Μετά απο μια εξαιρετική σαιζόν, με πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις και πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ρίχνεται εκ νέου στην μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με στόχο όχι απλά την καθιέρωση αλλά την παρουσία στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Μεταγραφικά η ομάδα του Ορφέα δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα καθώς διατήρησε κατά σχεδόν 90% το περσινό ρόστερ με μοναδική απώλεια αυτή των Νίκου Μελισσόπουλου και Μπάμπη Θεοδωρίδη απο αυτούς που αγωνιζόταν, αλλά και της αποχωρήσει των Μυγγίδη και Κώστα Θεοδωρίδη.

Με την ομάδα της Ξάνθης πάντως  πέρα απο την επιστροφή των δύο νεαρών Καλλίδη και Κουτσογιάννη απο τον δανεισμό τους στο Κουτσό να αποκτά ακόμη δύο εξαιρετικά ταλαντούχους πιτσιρικάδες απο το τοπικό της Ξάνθης αποκτώντας το νεαρό κίπερ Αποστόλη Τσιλιγγίρη αλλά και τον μεσοεπιθετικό Ταϊφούρ Χουσείνογλου.

Απο τις πιο σημαντικές μεταγραφές ήταν αυτή της μεγάλης επιστροφής του Χρήστου Πασχαλάκη, ενώ πολύ καθοριστικές μπορούν να αποδειχθούν στην διάρκεια της περιόδου οι μεταγραφές του Νίκου Χατζηπαππά αλλά και του νεαρού Κομοτηναίου, με ξανθιώτικες ρίζες, Γιαννακόπουλου που αποκτήθηκε απο τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Ορφέα πέρα απο μεταγραφές προχώρησε και σε ενίσχυση του προσωπικού της με τον Γιώργο Καμαράκη να αναλαμβάνει χρέη Υπεύθυνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Και φέτος η ομάδα θα τελεί υπο την τεχνική καθοδήγηση του Μπάμπη Χατζημεστή, που θα έχει στο πλευρό του τον Μάκη Μπογιατζίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή  Παναγιώτη Καμαράκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Μπούκα, ενώ διπλό ρόλο θα έχει ο Γιώργος Κατρανίτσας που εκτός απο παίκτης θα εκτελεί και χρέη γυμναστή.

Όσον αφορά την προετοιμασία του ξανθιώτικου συλλόγου η ομάδα του Ορφέα έδωσε συνολικά 14 φιλικά ματς, και αλλά 3 Κυπέλλου πριν το ματς της πρεμιέρας με την Δόξα Προσκυνητών οπού ο Ορφέας χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να κερδίσει με 2-1 και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα(θυμηθείτε ΕΔΩ). Όσον αφορά τα φιλικά ο απολογισμός ήταν 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες απο ΠΑΕ Ξάνθη, Καβάλα και Σιδηροχώρι στην Κομοτηνή με τέρματα 31-17.

Στο Κύπελλο τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον Ορφέα που κέρδισε με άνεση Κεσσάνη Ερασμίου, Απόλλων Ξάνθης και Δόξα Σταυρούπολης  με τέρματα 13-0, και προκρίθηκε στα προημιτελικά οπού θα συναντήσει εκ νέου την Κεσσάνη.

Πάμε όμως να δούμε τον απολογισμό της ομάδας του Ορφέα που προετοιμάζεται  για την δεύτερη αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού στην Ελευθερούπολη.

Ήρθαν: Αθανάσιος Γιαννακόπουλος(Κ17 Λεβαδειακού), Νίκος Χατζηπαππάς(Καμπανιακό), Χρήστος Πασχαλάκης(Άρη Αβάτου), Αποστόλης Τσιλιγγίρης(Κεσσάνη Ερασμίου), Νίκος Καλλίδης(Π. Μελά Κουτσού), Χρήστος Κουτσογιάννης(Π. Μελά Κουτσού), Ταϊφούρ Χουσείνογλου(ΑΠΟΞ)

Έφυγαν: Νίκος Μελισσόπουλος (Άρη Αβάτου), Παναγιώτης Μυγγίδης(Ηρακλής Ζυγού), Κώστας Θεοδωρίδης, Χαράλαμπος Θεοδωρίδης(Άρης Πετεινού)

Share it