Search

Οι απώλειες Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Δόξας Σώστη μετά το ματς του Σαββάτου

Μετά την νίκη του Μέγα επί της Δόξας με 3-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, οι δύο ομάδες μέτρησαν συνολικά τρεις απώλειες.

Για τους γηπεδούχους είναι ο Χασάν Χισήμ, ο οποίος παρόλο που αντιμετώπιζε εδώ και λίγες μέρες πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο, τελικά ξεκίνησε σαν βασικός το παιχνίδι. Ωστόσο κατάφερε να αγωνιστεί μόλις  για 35′, αποχωρώντας ως αναγκαστική αλλαγή. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Μέγα αναμένεται να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια για πρωτάθλημα (με ΠΑΟΚ Κομοτηνής) και κύπελλο (με Σπάρτακο), κάνοντας αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπυ της 3ης αγωνιστικής με την Ελπίδα Σαπών.

Από την άλλη δύο θα είναι οι απόντες της Δόξας Σώστη τις επόμενες μέρες. Ο Δημήτρης Ανδρίκου, ο οποίος είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο από το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, δοκίμασε το πόδι του πριν ξεκινήσει το ζέσταμα των ομάδων, στον αγώνα του Σαββάτου, ωστόσο όπως φάνηκε δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο επιθετικός της Δόξας έμεινε εκτός αποστολής και παραμένει αμφίβολος για τον Σαββατιάτικο αγώνα εναντίον του Σπάρτακου.

Ίδιο πρόβλημα τραυματισμού και για τον Κώστα Τέφο, αμυντικό και εκ των αρχηγών της Δόξας Σώστη, ο οποίος, όπως και ο Χασάν Χισήμ, ξεκίνησε βασικός στον αγώνα, όμως στο 15ο λεπτό αποχώρησε, δίνοντας την θέση του στον Καραγεωργόπουλο. Ο παίκτης της Δόξας αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων και θα επανέρθει πιθανότατα την 4η αγωνιστική.

Share it