Search

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση ξεκινά το πρωτάθλημα της Volley League για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Οι παραδόσεις είναι ιερές στο ελληνικό βόλεϊ και μία απ’ αυτές θέλει το πρωτάθλημα (σχεδόν) ποτέ να μην ξεκινά την ημερομηνία στην οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει το πρώτο σερβίς.

Μόνο που φέτος αν μη τι άλλο υπάρχει σοβαρός λόγος και είναι ίσως η πρώτη φορά που όντως ότι γίνεται, γίνεται για να προφυλαχθεί το προϊόν.

Θεωρητικά η βόλεϊ λιγκ θα ξεκινούσε το Σάββατο 21/10, αλλά πλέον μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί πως το πρώτο σερβίς θα γίνει στις 28/10.

Επισήμως δεν ξέρουμε τι θα αναφερθεί ως αιτιολογία για την συγκεκριμένη αλλαγή πλάνων, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η απόφαση πάρθηκε προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με 12 ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός (και κατά δεύτερο λόγο η Παναχαϊκή) κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να σταθεί στα πόδια του, τα μηνύματα που έρχονται από τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα είναι θετικά και η ΕΣΑΠ έχοντας και το οκ των υπολοίπων που έβαλαν πλάτη, αποφάσισε να καθυστερήσει την έναρξη για να δώσει αυτό το μικρό πλεονέκτημα χρόνου στους πράσινους.

Εδώ βέβαια φέρεται να υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα, καθώς στη χορηγία του ΟΠΑΠ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει όρος για πρωτάθλημα 12 ομάδων, αλλά ακόμη κι αν αυτή είναι η αιτία, πρόκειται για μια απόφαση που έχει λογική.

Γιατί σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα με το πρωτάθλημα στην ΕΡΤ, είναι απαραίτητο να προκύψει η καλύτερη δυνατή εικόνα με όλα τα βαριά χαρτιά.

Πηγή: Sportsfeed.gr

Share it