Search

Στοίχημα: Προβάδισμα το Μαυροβούνιο

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (05/10) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρία ματς, δύο από την Ευρώπη και ένα από τη Λατινική Αμερική, ενώ από το “μενού” δε λείπει και η μπασκετική επιλογή, από το πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Μπορεί το Μαυροβούνιο

Ξεκινάμε με το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο 1 DNB σε απόδοση 2.50 στην αναμέτρηση Μαυροβούνιο – Δανία (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ισόβαθμες οι δύο ομάδες, έχουν από 16 πόντους και βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Πολωνία, δύο αγωνιστικές, μαζί με τη σημερινή, για την ολοκλήρωση των προκριματικών. Ο ρεαλιστικός στόχος αμφότερων είναι η 2η θέση, το ματς απόψε έχει χαρακτήρα “τελικού”, οι οπαδοί των Μαυροβουνίων αναμένεται να δημιουργήσουν “κολασμένη” ατμόσφαιρα. Θεωρούμε ότι θα “μιλήσει” η έδρα, επιλογή θα αποτελέσει ο Άσσος με την κάλυψη του Draw No Bet.

Δεν χάνει το Αζερμπαϊτζάν

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Αζερμπαϊτζάν – Τσεχία, με την επιλογή μας να είναι το 1Χ σε απόδοση 2.03. Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι, καθώς αμφότερες έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα παίξουν σήμερα για την “τιμή των όπλων”, με το έπαθλο να είναι η 3η θέση. Οι Αζέροι δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, ενώ το σημερινό ματς θα αποτελέσει ευκαιρία για το κοινό της χώρας να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό Σαντίκοφ που αποχαιρετά μετά από 110 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Οι Τσέχοι δε θυμίζουν σε τίποτα την υπερδύναμη του παρελθόντος, ο φαβοριτισμός τους δεν δικαιολογείται και οι τιμές στις οποίες προσφέρεται το 1Χ… προκαλούν!

Χαμηλό σκορ στη Βενεζουέλα

Από την Ευρώπη μεταφερόμαστε στη Λατινική Αμερική και την αναμέτρηση Βενεζουέλα – Ουρουγουάη, στην οποία θα πάμε με το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 1.91. Η Βενεζουέλα μπορεί να έχει απολέσει εδώ και καιρό τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ και να είναι τελευταία στη βαθμολογία, ωστόσο έχει κάνει πολλές “ζημιές”, με πιο πρόσφατη την ισοπαλία που πήρε από την Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες (1-1). Η Ουρουγουάη είναι στη 2η θέση, κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την παρουσία της στα γήπεδα της Ρωσίας, θα κοιτάξει απόψε να διασφαλίσει αρχικά το μηδέν στην άμυνα και να ψάξει ένα γκολ στην επίθεση. Περιμένουμε ιδιαίτερα “κλειστό” ματς, το Under 2.5 φαντάζει καλή επιλογή.

Προβάδισμα η Ορλαντίνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ορλαντίνα – Πιστόια, στον οποίο θα πάμε με το Ορλαντίνα -4 σε απόδοση 1.90. Αμφότερες ξεκινούν τη σεζόν με τον ίδιο στόχο που πέτυχαν και πέρσι, να τερματίσουν δηλαδή στην πρώτη οκτάδα του ιταλικού πρωταθλήματος και να λάβουν μέρος στα πλέι οφ. Πέρσι και οι δύο στηρίχθηκαν κατά κύριο λόγο στις έδρες τους, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Σωστά προσφέρεται φαβορί η Ορλαντίνα, μπορεί να κερδίσει σήμερα και μάλιστα να το κάνει σχετικά εύκολα. Επιλογή η Ορλαντίνα με χάντικαπ-4 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it