Search

Έπιασαν δουλειά ενόψει των αγώνων με Κύπρο και Γιβραλτάρ οι διεθνείς (+video)!

Αντίστροφα για τον πρώτο από τα δύο σημαντικά παιχνίδια, με στόχο τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, μετρούν οι Έλληνες διεθνείς.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα (21:45) με την Κύπρο, την οποία θα αντιμετωπίσουν στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Εξυπακούεται ότι στόχος είναι το “2 στα 2” και από ‘κει και πέρα η Εθνική μας θα περιμένει ένα… δώρο από το Βέλγιο στον αγώνα με την Βοσνία στο Σαράγεβο είτε με την Εσθονία στο Ταλίν. Η γαλανόλευκη θέλει πάση θυσία να γκελάρει σε ένα από τα δυο ματς τουλάχιστον η Βοσνία του Μπαζντάρεβιτς.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι για την δεύτερη θέση δεν θα μετρήσουν οι νίκες με το Γιβραλτάρ που θα καταλάβει την έκτη και τελευταία θέση, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δίνει μάχη για να μπει στα μπαράζ. Θυμίζουμε ότι εκεί περνάνε οι οκτώ από τις εννέα δεύτερες ομάδες των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι στην «γαλανόλευκη» επέστρεψε ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος «εξαργύρωσε» τις πολύ καλές του εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα με την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή είναι οι Δημήτρης Κυριακίδης, Μπάμπης Λυκογιάννης, Μανώλης Σιώππς Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Κουτρουμπής και Απόστολος Βέλλιος.

Δείτε το βίντεο από το επίσημο προφίλ της Εθνικής στο Facebook

Share it