Search

Πρεμιέρα με νίκη στην Β’ ΕΠΣ Θράκης για τον Αετό Μίσχου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την σεζόν ο Αετός Μίσχου, που επικράτησε με 4-2 της Φιλίας Κομοτηνής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουσταφά Ισμαήλ, ενώ στο 29′ ο Σεμερτζί Μπερκάι έκανε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η Φιλία που πραγματοποίησε φέτος την επανεμφάνισή της στους αγωνιστικούς χώρους, κατάφερε αρχικά να μειώσει σε 2-1 στο 54′ με σουτ του Χακάν Αλή έξω από την περιοχή, ενώ στο 60′ ο Μεχμέτ Κιουτσούκ έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε για λίγο, αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Γιλτίδης με σουτ βολίδα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Οι Κομοτηναίοι πίεσαν για να ισοφαρίσυν εκ νέου, όμως οι όποιες ελπίδες είχαν έσβησαν οριστικά στο 88′, όταν ο Μουσταφά Ισμαήλ, με νέο χτύπημα φάουλ, έγραψε το τελικό 4-2.

Μέτρια εμφάνιση από τους γηπεδούχους, που είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, οι οποίοι είναι από τα φαβορί για άνοδο. Από την άλλη η Φιλία βασίζεται πολύ στο παιχνίδι από τον χώρο του άξονα και παρόλη την ήττα της πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση.

Αετός Μίσχου (Κουρουκεχαγιάς): Φράγκος, Σιώμας (57′ Γενίς Οσμάν), Πάνος, Εμρέ Ομέρ, Οζιγίτ Μερτ, Ιμπράμ, Μουσταφά Ισμαήλ, Γιλτίδης (75′ Αϊντίτς Αχμέτ), Σεμερτζί Μπερκάι, Ραβανός, Μπαλόσκας.

Φιλία Κομοτηνής: Ζιγιά Μεχμέτ, Φουρκάν Καρά (75′ Σαμέτ Σαγιάν), Γκιοκχάν Μουμίν (87′ Σεμίχ Μουσταφά), Σεζγκίν Σαλήχ, Χουσεΐν Χασάν, Χακάν Αλή, Μουσταφά Οσμάν, Μεχμέτ Κιουτσούκ, Αχμέτ Αντέμ (75′ Σαμπρί Μεχμέτ), Αζήζ Αρναούτ Γιουσούφ, Αλιριζά Αχμέτ Αλή (57′ Σερχάν Ντουρχάν Αλή).

Share it