Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του εξ αναβολής παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην ΑΕ Διδυμοτείχου και το Νέστο Χρυσούπολης.

Ρεπορτάζ από το Διδυμότειχο: Δημήτρης Παναγιωτάκος. 

To live συντονίζει ο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης.

Ώρα 15:20 Μετά την χθεσινή αναβολή λόγω της βροχόπτωσης (θυμηθείτε εδώ), η ΕΠΟ αποφάσισε το ματς να διεξαχθεί σήμερα. Σημαντικό το γεγονός ότι από χθες δεν έχει ξανά βρέξει στο Διδυμότειχο και τα νερά που έχουν απομείνει στον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου είναι λιγοστά.

Ώρα 15:24 Να θυμίσουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα Χουσεΐν και Εμπλιούκ, όλοι τους από την Ξάνθη.

Ώρα 15:28 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος Σ., Πατιαλιάκας, Αβογιάν, Εμρέ, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Παυλακάκης, Χουσινέτζ, Μπαντάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρόλ, Τζανακτσόγλου, Βούργοτζ.

Ώρα 15:30 Στον πάγκο για την ΑΕ Διδυμοτείχου είναι οι: Παππούδης, Τερτσούδης, Καζάλας, Συριτούδης Α., Κοτζά, Ζαφειρόπουλος, Μαμρικισβίλι.

Ώρα 15:32 Στον πάγκο για την ομάδα του Γιάννη Ισπρυλίδη είναι οι: Μπούτος, Μιχαηλίδης, Φάμπιο, Κισά Ομέρ, Αϊβάζογλου, Κοβάτζης, Μαΐδάνος.

Ώρα 15:40 Ήδη έχουν βγει για το ζέσταμα τους οι δυο ομάδες.

Ώρα 15:44 Σε καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος παρά την ταλαιπωρία που υπέστη λόγω της κακοκαιρίας, με τον κόσμο σιγά σιγά να προσέρχεται στο παιχνίδι

Ώρα 15:50 Μπαίνουν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες , πλέον μετράμε αντίστροφα.

Ώρα 15:55 Πληθαίνει συνεχώς ο κόσμος στις εξέδρες.

Ώρα 16:00 Έχουν βγει οι δύο ομάδες στο γήπεδο, όλα έτοιμα για την σέντρα

Ώρα 16:02 Σέντρα στο παιχνίδι

Ώρα 16:10 Περίπου 400 είναι οι φίλαθλοι της ΑΕΔ που έχουν δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα τους.

Ώρα 16:15 Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Γιαννόπουλου μέσα από την περιοχή να περνά λίγο άουτ

Ώρα 16:20 Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΔ, με τον Αβογιάν να πιάνει πολύ καλό σουτ από τη γραμμή της περιοχής η μπάλα έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι

Ώρα 16:33 Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όμως το σουτ του Γιαννόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασίου

Ώρα 16:37 Έχει ξεκινήσει καλύτερα το ματς η ΑΕΔ, προσπαθούν να ισορροπήσουν οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούν κυρίως με σέντρες προς τον Κρόλ να απειλήσουν χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι τώρα.

Ώρα 16:42 Νέα φάση με πρωταγωνιστές Γιάννόπουλο και Αθανασίου, με τον κίπερ του Νέστου να σταματά αυτή την φορά με τα πόδια τον επιθετικό των Εβριτών

Ώρα 16:49 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Ώρα 16:55 Καλό  πρόσωπο στο πρώτο μέρος για την ΑΕ Διδυμμοτείχου, που με την βοήθεια του κόσμου της μπήκε με ενθουσιασμό και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Αθανασίου να κρατά όρθια την ομάδα της Χρυσούπολης.

Ώρα 17:03 Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με αλλαγή για το Νέστο με τον Μιχαηλίδη να περνά στην θέση του Κρόλ.

Ώρα 17:19 Δεύτερη αλλαγή για το Νέστο με τον Μαϊδάνο να περνά στο ματς αντί του Βούργοτζ.

Ώρα 17:25 Δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το δεύτερο μέρος, με το ματς να είναι  μοιρασμένο με ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες.

Ώρα 17:28 Προχωρά και σε τρίτη αλλαγή ο Γιάννης Ισπυρλίδης, με τον Κοβάτση να περνά στο ματς αντί του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Τόλη Τσανακτσόγλου

Ώρα 17:31 Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΔ με τον Καζάλα να περνά στην θέση του Ιντζέ

Ώρα 17:35 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για την ΑΕΔ! Ανοίγει το σκορ ο Εμρέ που θα πάρει την πάσα του Γιαννόπουλου και με σουτ μέσα απο την περιοχή δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΔ. ΑΕΔ – Νέστος Χρυσούπολης   1-0

Ώρα 17:41 Προσπαθεί να απαντήσει η ομάδα του Νέστου, όμως η εκτέλεση φάουλ του Κοβάτση περνά άουτ

Ώρα 17:43 Δεύτερη αλλαγή για τον Κρίτσο Τελκίνσκι, με τον Παππούδη να περνά στην θέση του Παντελίδη

Ώρα 17:46 Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΔ με τον Ζαφειρόπουλο να περνά στην θέση του “χρυσού” σκόρερ Εμρέ που γνωρίζει την αποθέωση.

Ώρα 17:50 ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Διδυμοτείχου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε επόμενη  ανάρτηση  θα ακολουθήσει το ρεπορτάζ του αγώνα αλλά και πολύ υλικό απο την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΔ

Τη σημερινή live ενημέρωση, όπως και όλα τα live της Γ’ Εθνικής στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Υπεραγορά Κρεάτων, Αλαντικών & Τυροκομικών ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ

Στο κρεωπολείο «Νίκος Τρίχας» θα βρείτε καθημερινά, εύγευστα προϊόντα, ντόπιας παραγωγής και εξαιρετικής ποιότητας. Θα μας βρείτε στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

 

Share it