Search

Στάση…Λαμίας για τον Πανιώνιο του Μανώλη Σιώπη!

«Φρένο» στον Πανιώνιο έβαλε η Λαμία. Στο πρώτο της ματς στη φυσική της έδρα, η ομάδα του Τεννέ υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» στην παρθενική τους ήττα, χάρη στο φανταστικό γκολ του Μπλάζιτς (1-0). 

Με τον Παπαδόπουλο να πιάνει και τα… άουτ και τον Μπλάζιτς να χτυπάει στο δεύτερο μέρος, η Λαμία πήρε τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στη φυσική της έδρα!

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσε να βάλει με τίποτα γκολ και έχασε την ευκαιρία εφόσον κέρδιζε να ανέβαινε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας! Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου λόγω αποβολής του Γκιοατά στο 80ο λεπτό.

Στους επτά βαθμούς ανέβηκε η Λαμία, στους 11 παρέμειναν οι «κυανέρυθροι».

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (34’ Βουό), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (75’ Φράγκος), Πίτι (68’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος (85’ Κάργας), Σαββίδης (66’ Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λαμπρού (66’ Μασούρας), Γεσίλ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it