Search

Μπαίνει μπροστά για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ο Αντώνης Αντωνιάδης!

Ο Ξανθιώτης παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, παρουσίασε μια από τις ιδέες του που θα είναι στη διάθεση της πράσινης ΠΑΕ για την άμεση εισροή χρημάτων.

ην Παρασκευή το βράδυ υπήρξε συγκέντρωση των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού όπου έπεσαν στο τραπέζι αρκετές προτάσεις για το πως μπορεί το τριφύλλι να βγει από το αδιέξοδο.

Μια απ’ αυτές παρουσίασε και ο Αντώνης Αντωνιάδης και την έθεσε στη διάθεση της πράσινης ΠΑΕ αν και θα πρέπει να τονίσουμε πως κάποιοι παλαίμαχοι δεν συμφωνούσαν με αυτή τη κίνηση.

Το πλάνο του Αντωνιάδη έχει να κάνει με την έκδοση από τώρα εισιτηρίων διαρκείας για τα επόμενα τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ.

“Κατόπιν της χθεσινής συγκέντρωσης μας, ήδη τίθεται στη διάθεση του Δ.Σ της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το ενωτικό πλάνο διάσωσης της ομάδος «PAΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ…».              

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μόνη προτεραιότητα είναι το «τώρα» και ο πληγωμένος Παναθηναϊκός φίλαθλος καλείται άμεσα να πάρει την τύχη της ομάδας στα χέρια του μέσα από την ενεργή συμμετοχή του, κάνοντας μία οικονομική υπέρβαση και αναλαμβάνοντας μεγαλύτερη ευθύνη από εκείνη που του αναλογεί, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού μας.

Πράγματι ως ήδη διέρρευσε στον Τύπο, εκ των κεντρικών σημείων του πλάνου (που περιλαμβάνει πληθώρα πρωτοβουλιών άμεσης εξεύρεσης οικονομικών πόρων), είναι η άμεση χρηματοδότηση/δανειοδότηση της ομάδας από τους φιλάθλους της με αντάλλαγμα τη χορήγηση σε αυτούς οικονομικού εισιτηρίου 3 ετούς και πλέον διαρκείας που θα καλύπτει πέραν της τρέχουσας και τις επόμενες τρεις (3) αγωνιστικές σεζόν 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 (με προϋπόθεση μεταφοράς της έδρας της ομάδας στο Ο.Α.Κ.Α σε περίπτωση ανταπόκρισης του κόσμου) σε προτεινόμενες τιμές 600, 900 και 1500 ευρώ (για το σύνολο της 3τίας και πλέον δηλ. για πλέον των 80 αγώνων) που θα καταβάλλονται και με άτοκες διευκολύνσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.              

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα είναι μπροστάρηδες και δεσμεύονται ενώπιον του Παναθηναϊκού κόσμου να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για τη διάσωση της ομάδας.

Η Παναθηναϊκή ιδέα μας ενώνει όλους και στην εκστρατεία διάσωσης της δεν περισσεύει κανένας.

Ραντεβού στο γήπεδο.. ΑΘΗΝΑ 30 / 9 /2017 ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ”

Share it