Search

Πρεμιέρα με βαριά ήττα για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου απο τον Απόλλων Παραλιμνίου!

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά για τοτο Νέο Σιδηροχώρι, που γνώρισε την ήττα από τον Απόλλων Παραλιμνίου με 0-5.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή, που είχε και τις απουσίες των Μίλλερ και Σαμαρά, οι οποίες αποδείχθηκαν σημαντικές, προβλημάτισε με την αμυντική της λειτουργία και δεν δημιούργησε ιδιαίτερους κινδύνους στην επίθεση. Ωστόσο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους φιλοξενούμενους, που παρουσίασαν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Η πρώτη σημαντική φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 22′ με τον Κουτζαβασίλη να μην καταφέρνει να σκοράρει από κοντά, μετά το κόρνερ του Μουτεσίδη. Ενα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει, με το πλασέ του Μαυράκη από πλεονεκτική θέση να καταλήγει άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 26′. Από κόρνερ που προήρθε, πιθανότατα μετά από λανθασμένη υπόδειξη, ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Στο 55′ και πάλι μετά από κόρνερ, που εκτέλεσε ο Ναλμπάντης και αδράνεια της, άμυνας των γηπεδούχων, ο Κουτζαβασίλης πραγματοποίησε το 0-2, ένα τέταρτο αργότερα και πάλι ο Γαϊδαρτζής με σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 0-3.

Στο 73′ το Σιδηροχώρι έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Μαυράκη μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ, απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα. Στο 75ο λεπτό ο Γαϊδαρτζής σημείωσε χατ τρικ με κοντινό πλασέ σε κενή εστία,αφου προηγουμένως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μουτεσίδη, ενώ το τελικό 0-5, έγραψε στο 87′ με πλασέ από πλάγια θέση, ο Ταρκ που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Κορωνάκης, Τσορτανίδης, Πλασταράς (72′ Λεφής), Αγγέλης, Αλεξακούδης (81′ Μουρατίδης), Ανυφαντάκης, Γάιδας, Μαυράκης, Χατζήπαπας, Γιαννακίδης (62′ Κρασώνης), Κόσιης.

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης (83′ Σαββίδης), Πολυζωίδης, Τακάς, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δέντζας, Ρούμπος (74′ Φιλέντας), Μουτεσίδης (81′ Ανθουλάκης), Τσομαχασβίλι (72′ Ταρκ), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Share it