Search

Με το δεξί στο πρωτάθλημα ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στην μαχητική Δόξα Προσκυνητών!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ορφέας Ξάνθης, που παρότι δυσκολεύτηκε κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών, κερδίζοντας με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και αμφίρροπο με καλές στιγμές εκατέρωθεν απο τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Ξάνθης μπαίνοντας πολύ επιθετικά στο μάτς. Στο 16′ όμως ο Μουμίνογλου έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και ανάγκασε τον Περτσά να τον ανατρέψει με τον Καβαλιώτη Ψωμόπουλο να δίνει πέναλτι για τους γηπεδούχους, την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Πασχαλάκης που έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 23′ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βάσκο, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα άγγιξαν και  την ανατροπή όμως ο Ρούφος που ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς κράτησε όρθια την ομάδα του με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ορφέα ανέβασε την απόδοση τους και στο 74′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Λαζαρίδη να δέχεται την ασίστ απο τον Μουμίνογλου και απο κοντά να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις ευκαιρίες που υπήρχαν.

Πολύ σημαντική τονωτική ένεση για τους παίκτες του Ορφέα το τρίποντο κόντρα στους Προσκυνητές, παρά την ήττα ικανοποίηση για την εμφάνιση απο τους παίκτες της Δόξας Προσκυνητών με την διοίκηση της ομάδας να εκφράζει στο φινάλε και παράπονα προς τον διαιτητή κυρίως για μια φάση οπού σε ανατροπή του Βάσκου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Βερνέζη και Μάναλης της ΕΠΣ Καβάλας.

Ορφέας Ξάνθης(Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή(46′ Μπουνταγκίδης), Καρκατζάνης, Τορομανίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Χαλήλ Ιμπράμ(46′ Λαζαρίδης), Πασχαλάκης(72′ Χίντ Ιμέρ), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου(89′ Χατζηπαππάς).

Δόξα Προσκυνητών(Ν. Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Βελή Μεμέτ(72′ Ζήνωνος), Γιαννακιτσίδης, Τρίχας, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Share it