Search

Ισόπαλος με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ του Αραμπατζή, στο παρθενικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο χάντμπολ

Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, έμελλε να λήξει δίχως νικητή. Μια αναμέτρηση που τα είχε όλα και ολοκληρώθηκε 17-17 μπροστά σε 2.000 θεατές που γέμισαν το ΔΑΚ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Έπαιξε για τον ΠΑΟΚ ο Εβρίτης Βαγγέλης Αραμπατζής.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν μόνο το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της χάντμπολ πρεμιέρ, αλλά και ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, αφού ο Ολυμπιακός με την εξαγορά του Δικέφαλου Αστέρα βρέθηκε να έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στα χρονικά. Όπως ήταν λογικό και συμβαίνει σε όλες τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, έτσι και στο χάντμπολ, το σημερινό παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση με τους ερυθρόλευκους να ελέγχουν το σκορ και να διατηρούν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Τσίλης βρήκε σε αυτό το διάστημα δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα του Τσιλιμπάρη, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και αμέσως μείωσε στο γκολ, 8-9 στο 32′. Κάπου εκεί πήρε… μπροστά ο Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς, ξύπνησε και τους υπολοίπους και ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά στο 45′ με τον Άκη Κυπραίο να κάνει το 13-12.

Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε το προβάδισμα λίγα λεπτά αργότερα και μάλιστα προηγήθηκε με 13-16. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 17-17 4′ πριν το τέλος σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε…

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-4, 3-5, 4-7, 6-9 (ημίχ.), 8-10, 10-10, 13-13, 13-15, 15-17, 17-17

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 2, Καραγκιοζόπουλος, Γκρκ, Νικολαΐδης 2, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης, Οικονόμου, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 2, Βεσελίνοβιτς 5, Κοτανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στουμπής, Ασβεστάς, Κανδύλας, Σανίκης 2, Αλβανός 7, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.
Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας Δίλεπτα: 6-4 Πέναλτι: 2/3- 6/7

Πηγή: sportsfeed.gr

Share it