Search

Αετός Μίσχου: Στο δρόμο προς την επιστροφή στην Α κατηγορία!

Μετά την περσινή μέτρια ποδοσφαιρική χρονιά, ο Αετός Μίσχου φαίνεται φέτος πιο έτοιμος και ώριμος, για πορεία πρωταθλητισμού και επιστροφής στην Α κατηγορία. Είναι από τις ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αρκετές παραστάσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού, όμως την σεζόν 2015-2016 δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε.

Πλέον την φετινή σεζόν, με τον Λάζαρο Κουρουκεχαγιά προπονητή, τον Μουσταφά Ερδάλ, πάντα, ως πρόεδρο, το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά, ο Αετός φαντάζει από τα φαβορί της Β κατηγορίας για το πρωτάθλημα. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν εξαιρετικό αν αναλογιστεί κανείς πως απόκλεισε, έστω και στα πέναλτι, τον Κομψάτο Πολυάνθου, ομάδα ανώτερης κατηγορίας, από την συνέχεια του κυπέλλου. Το ματς με τον Ίασμο στην συνέχεια πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μιας και οι άνθρωποι του Μίσχου το εξέλαβαν ως μια γιορτή, εξ ου και η απόφαση του κυρίου Κουρουκεχαγιά να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Στα μεταγραφικά από την ομάδα αποχώρησαν μερικοί παίκτες, που την περασμένη σεζόν μεταγράφηκαν από την Ένωση Ασωμάτων, που είχε διαλυθεί, όμως φέτος επανεμφανίστηκε στα γήπεδα. Από την άλλη όσον αφορά τις ελεύσεις, στον Μίσχο ήρθαν οι Αϊντίτς, ως ελεύθερος και Ανδρέας Βουτσάς που πέρυσι αγωνιζόταν στον Κομψάτο Πολυάνθου. Να σημειώσουμε πως η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση δύο αμυντικών και ενός επιθετικού.

Πλέον όλοι στον Αετό στρέφουν το βλέμμα τους στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Φιλία Κομοτηνής, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, που ξεκινάει στις 16:30.

Share it