Search

Έσπασε την “κατάρα” με Κέρκυρα και βλέπει πεντάδα η Ξάνθη! Μεγάλη εμφάνιση τακτικά απο την ομάδα του Ράσταβατς

Με σκόρερ Μεχία και Συλλά και τον ¨φύλακα άγγελο” της σε μεγάλη μέρα η Ξάνθη απέδρασε με νίκη απο την Κέρκυρα κερδίζοντας με 0-2.

Με τον Μίλαν Ράσταβατς να παραδίδει… σεμινάριο προπονητικής στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να κάνει εκπληκτικές αποκρούσεις, οι ψυχωμένοι Θρακιώτες επικράτησαν 2-0 της Κέρκυρας και με την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στο νησί των Φαιάκων, έφτασαν στους εννέα βαθμούς -ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό!

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν στο 65ο λεπτό του αγώνα ο Αλφρέδο Μεχία και στο 85′ ο Σαλιμό Συλλά βρίσκοντας αμφότεροι, τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα για πρώτη φορά φέτος. Στο 72′ αποβλήθηκε ο Μπαλάφας για τους γηπεδούχους με 2η κίτρινη κάρτα, σε ένα παιχνίδι που υπήρχαν και δύο ακυρωθέντα γκολ στο α’ μέρος, ένα για κάθε ομάδα.

Kέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (46’ Βενέτης), Τουράμ (70’ Ντουαλά), Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Μπαλάφας, Επστάιν (43’ Νούνες), Ντιόγκο, Γρομητσάρης.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γέντρισεκ (63’ Ρότσε), Λισγάρας, Ντε Λούκας, Κασάδο, Μπρίτο (87’ Κάστρο), Καμαρά, Σβαρνάς, Μεχία, Κίκε (78’ Σιλά)

Share it