Search

Με σημαντικές απουσίες αλλά πίστη για θετικό ξεκίνημα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Η πρώτη αποστολή της χρονιάς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με τους πρωταθλητές Κομοτηνής να υποδέχονται την Κυριακή στις 16:00(LIVE Sportsaddict) την ομάδα του Απόλλων Παραλιμνίου Σερρών.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή που σε αυτό το δύσκολο ματς της πρεμιέρας απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα θα χρειαστεί την στήριξη των φιλάθλων της Κομοτηνής, που αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπάρχει κάτι άλλο εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεται κανείς πως θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρών στο ΔΑΚ και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών της ομάδας της Κομοτηνής.

Αγωνιστικά δεν λείπουν τα προβλήματα για τον προπονητή της Δόξας, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σαμαρά, Μίλλερ, Παρασκευόπουλο αλλά και στον Δερμετζίδη, με τον Σάκη Σκουλή να παίρνει μαζί τους 19 ποδοσφαιριστές.

Παρά τις απουσίες στην Δόξα όλοι περιμένουν πως και πως το παιχνίδι, και είναι δεδομένο πως και με την στήριξη των φιλάθλων η ομάδα του Σιδηροχωρίου θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο για να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα την φετινή της παρουσία στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής απαρτίζουν οι εξής 19: Κορωνάκης, Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Τσορτανίδης, Αγγελής, Πλατσαράς, Ανυφαντάκης, Γαίδας, Γιαννακίδης, Κοσίης, Χατζήπαππας, Μαυράκης, Μουρατίδης, Τζαμπάης, Λεφής, Παγώνης, Κρασώνης, Ανδρέου και Κούτρας.

Share it