Search

Δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά στο Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών! Η αφίσα και τα εισιτήρια του αγώνα

Στους ρυθμούς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κινούνται Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, που την Κυριακή στις 16:00(LIVE Sportsaddict) θα κάνουν σέντρα στο γήπεδο του ΑΟΞ έχοντας αμφότερες όνειρα και φιλοδοξίες για την φετινή χρονιά.

Ένα παιχνίδι που αποτελεί ευκαιρία για τους ξανθιώτες φιλάθλους, μια και ο ΑΟΞ αγωνίζεται στην Κέρκυρα ενώ και το Άβατο παίζει εκτός με Καβάλα, να δώσουν δυναμικό παρών στο ιστορικό γήπεδο της πόλης και να στηρίξουν την προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας. Μάλιστα η ομάδα του Ορφέα προχώρησε σε άνοιγμα προς το γυναικείο φύλλο, μια και θα υπάρχει δωρεάν είσοδος σε όλες τις γυναίκες αλλά και σε μικρά παιδάκια μέχρι 10 ετών. Το εισιτήριο όπως ορίζει η ΕΠΟ θα είναι στα 10 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό σε δύσκολες εποχές για τα έξοδα των συλλόγων.

Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών συναντιόνται για πολλοστή φορά, μια και την τελευταία τριετία όταν και βρέθηκαν μαζί στα μπαράζ ανόδου, οπού ανέβηκαν χέρι-χέρι, οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πάρα πολλές φορές σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, Κύπελλο Γ’ Εθνικής και αρκετά φιλικά, όπως συνέβη και το καλοκαίρι με τον Ορφέα να κερδίζει και στα δύο.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας και άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν πως και η φετινή χρονιά θα είναι παρόμοια με την περσινή σαιζόν, ενώ για την πρώτη αποστολή της χρονιάς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Απο εκεί και πέρα με τις γνωστές απουσίες αλλά και με τα νέα της αποκτήματα θα ταξιδέψει στην Ξάνθη η Δόξα Προσκυνητών, με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Μπαχαρίδη να ευελπιστεί με τις νέες προσθήκες η Δόξα να δείξει πανέτοιμη για τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς.

 

Share it