Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 1η αγωνιστική-Pre Game

Βρισκόμαστε περίπου τρεις ώρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης και όλα μοιάζουν έτοιμα για τους έξι αγώνες, που πρόκειται να διεξαχθούν. Από χθες το βράδυ βέβαια σχεδόν σε όλο το νομό, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι ιδανικότερες για να παιχτεί ποδόσφαιρο, μιας και ο δυνατός αέρας αλλά και η βροχή που έπεσε ενδέχεται να δυσκολέψουν το έργο των ποδοσφαιριστών.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Σήμερα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, υπάρχει δράση σε Κομοτηνή, Κόσμιο, Σάπες, Ίασμο, Σιδηροχώρι και Αγίους Θεοδώρους. Πάμε ωστόσο να δούμε περισσότερο αναλυτικά τα σημερινά ματς.

Ξεκινάμε από το γήπεδο της Εκτενεπόλ στην Κομοτηνή, εκεί όπου ο Ορφέας Στρύμης, τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται την Μεσσούνη. Οι γηπεδούχοι μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα, όπου μεγάλος στόχος τους είναι η παραμονή. Από την άλλη η Μεσσούνη, όπως έχουμε ξαναπεί, έχει ως στόχο την εξάδα. Η ομάδα του κυρίου Τσαλίδη, φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που το αποδεικνύουν και τα πρώτα αποτελέσματα της σεζόν. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα αμφίρροπα της ημέρας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χαμαλίδης και θα έχει για βοηθούς τους Γιασάρη και Καρακασίδη.

Λίγα χιλιόμετρα νοτιοανατολικότερα, ένα από τα φαβορί για τον τίλο της φετινής χρονιάς, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, υποδέχεται τον Κομψάτο Πολυάνθου. Οι ασπρόμαυροι, ξεκίνησαν, έστω και δύσκολα, με το δεξί την σεζόν, επικρατώντας για το κύπελλο, εκτός έδρας, της Βιστωνίδας Κοπτερού. Χθες και προχθές ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σπύρου Ρούντου και του Σάκη Δανίδη αντίστοιχα, με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα ωστόσο πιθανότατα να μην αγωνίζονται σήμερα. Από την άλλη για τον Κομψάτο είναι μια ιστορική μέρα καθώς είναι το πρώτο του παιχνίδι στην Α κατηγορία. Το έργο της ομάδας του κυρίου Δημόπουλου είναι δύσκολο, ωστόσο η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλη, προσπαθώντας για το καλύτερο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντοσίδης και θα έχει σαν βοηθούς του Τσιαβδαρίδη και Μωραϊτη.

Στις Σάπες, η τοπική Ελπίδα θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Μεσσούνης για το κύπελλο. Όχι πως αυτό το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό, όμως σίγουρα ήταν ένα μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, κυρίως του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι που πλέον έχουν στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν Αμέτ Ερκάν, αλλά και μία από τις σημαίες της ομάδας τον Θανάση Καραθανάση που επέστρεψε στην ενεργό δράση, θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη ο άλλος πρωτάρης της κατηγορίας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής ταξιδεύει για αρχή σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του νομού. Ο κύριος Ισαακίδης, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για την πρεμιέρα και θα προσπαθήσει να καταφέρει ότι και η έτερη νεοφώτιστη, Μεσσούνη, πριν από λίγες μέρες. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Κουμπαράκης, που θα έχει για βοηθούς του τους Γκιόση και Μπαλάφα.

Στον Ίασμο, που για την πρεμιέρα είναι στραμμένα τα περισσότερα βλέμματα, ο Μέγας υποδέχεται την Δόξα Σώστη. Όπως σας μετέφερε και χθες το SportsAddict, ο Πάτρικ Ογκουνσότο αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο, κάτι που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μεριά του Ιάσμου δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, πέραν του Χασάν Χισήμ, που ακολούθησε στις τελευταίες προπονήσεις ατομικό πρόγραμμα και ίσως δεν αγωνιστεί. Αντίπαλος των γαλανόλευκων για σήμερα, η Δόξα Σώστη, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπυ, που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει πλούσιο θέαμα. Η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη, μετά την νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλλου, μέτρησε δύο τραυματισμούς, αυτούς των Τέφου και Ανδρίκου. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το σημερινό παιχνίδι. Η Δόξα που τα τελευταία χρόνια δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα με τον Ίασμο, επιθυμεί σήμερα να πραγματοποιήσει την έκπληξη, σπάζοντας την αρνητική παράδοση, στην έδρα του Μέγα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κιγιτζή, που θα έχει για βοηθούς του τους Δημητριάδη και Τζιώτζιο.

Στο δεύτερο ματς της σημερινής αγωνιστικής ημέρας που διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένα στο Σιδηροχώρι, η επίσης νεοφώτιστη Αναγέννηση Παγουρίων, υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής. Η Αναγέννηση, που θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Ιωάννης Στράντζαλης, μετά την βαριά ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα από την Δόξα Γρατινής για το κύπελλο, φαντάζει καλύτερα προετοιμασμένη για το σημερινό παιχνίδι, αφού μεσοβδόμαδα εντάχθηκαν ακόμη περισσότεροι παίκτες, που απουσίαζαν. Κάθε ματς για τους γηπεδούχους είναι σαν τελικός, μιας και η παραμονή στην κατηγορία έχει τον πρώτο λόγο και πρώτος από αυτούς είναι ο σημερινός κόντρα στην Ξυλαγανή. Οι φιλοξενούμενοι μετά τον αποκλεισμό σοκ που γνώρισαν από το Φανάρι στον θεσμό του κυπέλλου, αντιμετώπισαν την προηγούμενη εβδομάδα σε φιλικό παιχνίδι τον Κομψάτο Πολυάνθου, όπου επικράτησαν με 2-1. Ο Ορφέας θέλει να ξεπεράσει το κακό του ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις της χρονιάς, πραγματοποιώντας σήμερα μια πειστική εμφάνιση. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Κακουλίδης και θα έχει για βοηθούς του τους Χαρίτση και Γαρδικιώτη.

Τέλος, στο εξίσου ενδιαφέρον ματς των Αγίων Θεοδώρων, που συμπληρώνει το παζλ της πρεμιέρας, ο Σπάρτακος υποδέχεται την Δόξα Γρατινής. Οι γηπεδούχοι με τον κύριο Γεμενετζή πλέον στον πάγκο τους και με αρκετούς νέους παίκτες, στοχεύουν να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική πορεία. Μετά τις δύο εύκολες νίκες για τον θεσμό του κυπέλλου, αντιμετωπίζουν σήμερα την Δόξα Γρατινής, στοχεύοντας στο πρώτο τρίποντο της σεζόν. Από την άλλη, οι πράσινοι του κυρίου Μπόζη, μπορεί να ξεκίνησαν την σεζόν με δύο εξάρες και να εξακολουθούν να είναι από τις καλύτερες ομάδες στην επίθεση, όμως αμυντικά, το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του Παπαδόπουλου μετά το παιχνίδι με τα Παγούρια, που θα τον αφήσει εκτός για όλη τη σεζόν, σίγουρα τους ανησυχεί. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, είναι επίσης ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και δεν σκοπεύουν να αποπροσανατολιστούν από τον στόχο τους στο σημερινό ματς, που είναι η νίκη. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Δρακίδης, Δανδανίδης και Καραγιάννης.

Όλοι οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 16:30 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας ΣτρύμηςΑΟ Μεσσούνη

Ελπίς ΣαπώνΠΑΟΚ Κομοτηνής

ΠΑΟΚ ΚοσμίουΚομψάτος Πολύανθου

Μ. Αλέξανδρος ΙάσμουΔόξα Σώστη

Αναγέννηση ΠαγουρίωνΟρφέας Ξυλαγανής

Σπάρτακος Αγ. ΘεοδώρωνΔόξα Γρατινής

Share it