Search

Στην Κέρκυρα για το πρώτο διπλό οι Νέοι της Ξάνθης!

Με στόχο το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο, και μαζί την διεύρυνση του αήττητου σερί τους στις 5 αγωνιστικές, ταξιδεύουν στην Κέρκυρα οι Νέοι της Ξάνθης.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη που βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, το Σάββατο στις 10:30 αντιμετωπίζουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Κανόνι» την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Οι “Φαίακες” μετά απο τέσσερα ματς που έχουν δώσει έχουν μόλις 1 βαθμό σε αντίθεση με τους ξανθιώτες που στα αντίστοιχα παιχνίδια έχουν ήδη 10 βαθμούς με τρείς νίκες(όλες εντός με Λαμία, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης) και μια ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Μάλιστα με την Κ-20 της ξανθιώτικης έχουν ενσωματωθεί οι Γιώργος Τζελέπης και Δημήτρης Μελιόπουλος για να την ενισχύσουν στην προσπάθεια της να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ηπειρώτης Γιώργος Τάσης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει τον αγώνα της Κ20 της Κέρκυρας απέναντι στην Ξάνθη, θα έχει για βοηθούς τους συντοπίτες του Εμμανουήλ Κοττορό και Κώστα Λιόντο, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Νίκος Κούλιας της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Share it