Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ελπίδας Σαπών! Φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει!

Όχι ότι τις άλλες χρονιές η ομάδα πέρασε απαρατήρητη. Κάθε άλλο. Απλά φέτος στην Ελπίδα Σαπών στοχεύουν ίσως και για ψηλότερα. Μία ακόμη ιστορική ομάδα του νομού Ροδόπης, που εκπροσώπησε το ποδόσφαιρό του για αρκετά χρόνια στην Δ’ Εθνική. Την περσινή σεζόν και μέχρι ενός σημείου, συμβάδιζε με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, όμως έπειτα, έχασε όλους τους στόχους της και τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την φετινή σεζόν ο κύριος Χαριτόπουλος, κόουτς της ομάδας, έχοντας στη φαρέτρα του και ένα μεγάλο όπλο, όπως ο Αμέτ Ερκάν, θα επιθυμούσε οπωσδήποτε μια καλύτερη πορεία από αυτή των προηγούμενων χρόνων. Πέραν του προαναφερθέντος σπουδαίου σέντερ φορ, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, η Ελπίδα προχώρησε σε ακόμη τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ της. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ακριτίδης από τον συμπολίτη Ηρακλή Σαπών, ο Καρσιώτης από την Δόξα Προσκυνητών, ο Φιλιππόπουλος που ανήκε στον Ορφέα Ξυλαγανής και ο Τσιμουρδάγκας που πέρυσι αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Πέραν των παραπάνω αξίζει να σημειωθεί, πως εντάχθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του συλλόγου, δύο εκ των οποίων είναι ο Βασίλης Χαριτόπουλος, γιος του προπονητή και ο Μπαλτά Βολκάν. Τέλος να σημειώσουμε και την μεγάλη επιστροφή του Θανάση Καραθανάση. Ο τελευταίος είχε αποφασίσει αρχικά να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τους ανθρώπους της ομάδας τελικά να τον πείθουν να επιστρέψει στα γήπεδα, ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Όσο για τις αποχωρήσεις, συνολικά έφυγαν 8 ποδοσφαιριστές. Ο Καραπάτσιος θα αγωνίζεται πλέον στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ο Κομνηνός μετακόμισε στον Ορφέα Ξυλαγανής, ο Αληοσμάν Τζενγκίζ στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ ο Πασχάλης θα φοράει πλέον την φανέλα της Δόξας Γρατινής. Ριζόπουλος και Βελημβασάκης αποχώρησαν από τις Σάπες, μιας και τερμάτισαν τις σπουδές τους, ενώ σε άλλες ομάδες του νομού θα αγωνιστούν και οι Γεωργακόπουλος, Σαμαράς.

Στα φιλικά του καλοκαιριού η Ελπίδα Σαπών μέτρησε 2 νίκες και 1 ήττα, ενώ στην Α φάση του κυπέλλου νίκησε με 5-0 τον Μύστακα. Για την 1η αγωνιστική των ομίλων αντιμετώπισε την Μεσσούνη με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Αύριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της Ελπίδας Σαπών:

ΗΡΘΑΝ: Ακριτίδης (Ηρακλής Σαπών), Αμέτ Ερκάν (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Καρσιώτης (Δόξα Προσκυνητών), Φιλιππόπουλος (Ορφέας Ξυλαγανής), Τσιμουρδάγκας (Ακαδημίες Πανθρακικού), Χαριτόπουλος (Ακαδημίες Ελπίδας), Μπαλτά Βολκάν (Ακαδημίες Ελπίδας).

ΕΦΥΓΑΝ: Καραπάτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Αληοσμάν Τζενγκίζ (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Ριζόπουλος, Πασχάλης (Δόξα Γρατινής), Κομνηνός (Ορφέας Ξυλαγανής), Γεωργακόπουλος (Δόξα Σώστη), Βελημβασάκης, Σαμαράς (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου).

Share it