Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής! Η “ακαδημία” της Α ερασιτεχνικής!

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και κυρίως επιτυχημένες ακαδημίες της Ροδόπης. Μετά την λειτουργία της εδώ και αρκετά χρονιά θεωρούνταν πλέον θέμα χρόνου η ίδρυση και ενός ανδρικού τμήματος. Το παραπάνω συνέβη πρόπερσι και η νεοσύστατη ομάδα, αποτελούνταν κυρίως από παιδιά της ακαδημίας, αλλά και τους προπονητές τους, όπως ο Βαγγέης Χατζητουλούσης, ο Χούλιο Γιατσάι και ο Ανέστης Σπυριάδης. Με τον καιρό η εικόνα της όλο και βελτιωνόταν, για να φτάσουμε στην περσινή χρονιά, όταν με προπονητή τον κύριο Σάββα Ισαακίδη και παρόλες τις ατυχίες μέσα στην σεζόν, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, τερματίζοντας στην 2η θέση και κερδίζοντας με πανηγυρικό τρόπο την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική, προφανώς για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της.

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής μέτρησε αρκετές αποχωρήσεις παικτών. Ξενοδοχίδης Νίκος και Ξενοδοχίδης Γιώργος αποχώρησαν με προορισμό την Δόξα Υφαντών. Χουσεϊν Χιλμί, Μεχμέτ Νετζατί, Αζήζ Τσεβδέτ και Αλή Χουσεϊν, θα αγωνίζονται πλέον με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Χασάν Μουμίν, Χασκής, Παύλου, Μάγκανος και Στεφάνογλου, με τον τελευταίο να συνεχίζει στην ΑΕ Κομοτηνής.

Δέκα ήταν τα νέα ονόματα που ήρθαν στην ομάδα. Τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια καταλαμβάνουν πλέον οι Πέτρος Τζικάκης και Μιχαήλ Χρόνας. Ο Θανάσης Καπλανίδης αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Παγουρίων, ο Αλέξανδρος Αλεξίου από την Μεσσούνη, ο Πυλαρινός από τον Αχαϊκό, ενώ στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται πλέον και οι Μολλά Μουσταφά Χουσεϊν και Χασάν Τζεϋλάν και Νίκος Κύρατζης.. Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ομάδας από την Κομοτηνή, ήταν η απόκτηση του Χαράλαμπου Χατζίδη από την Μεσσούνη, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας. Ο τελευταίος που εντάχθηκε, χρονικά, στο ρόστερ του συλλόγου είναι ο Βασίλης Κελεσίδης, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Σώστη.

Κατά την καλοκαιρινή του προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής πραγματοποίησε 4 φιλικά παιχνίδια, από τα οποία είχε απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στην Α φάση του κυπέλλου απόκλεισε την Φιλία Κομοτηνής, επικρατώντας με 4-2 και στην 1η αγωνιστική των ομίλων ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Δόξας Σώστη. Αύριο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ελπίδα Σαπών.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του ΠΑΟΚ Κομοτηνής:

ΗΡΘΑΝ: Χατζίδης (Μεσσούνη), Τζικάκης (Νέα Καλλίστη), Καπλανίδης (Αναγέννηση Παγουρίων), Κύρατζης (Γρεβενά), Πυλαρινός (Αχαϊκός), Αλεξίου (Μεσσούνη), Χρόνας, Μολλά Μουσταφά Χουσεϊν (Ατσάλι Αρχοντικών), Χασάν Τζεϋλάν (Μέγα Πιστό), Κελεσίδης (Δόξα Σώστη).

ΕΦΥΓΑΝ: Ξενοδοχίδης Νίκος (Δόξα Υφαντών), Ξενοδοχίδης Γιώργος (Δόξα Υφαντών), Αλή Χουσεϊν (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Χουσεϊν Χιλμί (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Μεμέτ Νετζατί (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Αζήζ Τσεβδέτ (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Χασάν Μουμίν, Στεφάνογλου (ΑΕ Κομοτηνής), Χασκής, Παύλου, Μάγκανος.

Share it