Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ορφέα Ξυλαγανής! Που θα σταματήσει φέτος;

Είναι από τους συλλόγους που εκάστοτε πρωταγωνιστούσαν στο τοπικό πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα κατά το παρελθόν αγωνιστεί και στην Δ’ Εθνική. Την περσινή σεζόν, κατάφερε να μπει στην εξάδα, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω. Φέτος ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Βαρνιτσιώτης και ο κόουτς Τσορμπατζόγλου, σκοπεύουν και φαίνονται πεπεισμένοι πως η ομάδα θα πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία. Ίσως ο αποκλεισμός από το κύπελλο να ήταν μια κακή παρένθεση, στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως από αύριο με την έναρξη του πρωταθλήματος, με όλο το έμψυχο δυναμικό διαθέσιμο και σε περίπτωση που οι πολλές περσινές καλές εμφανίσεις επαναληφθούν, κανείς δεν ξέρει μέχρι ποια θέση θα καταφέρει να αναρριχηθεί ο Ορφέας.

Η ομάδα της Ξυλαγανής δεν θα έχει φέτος στην διάθεσή της δύο πολύ καλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Δημήτρη Μπόζη και Γιώργο Ροδουσάκη, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με προορισμό την Δόξα Γρατινής και τον Κομψάτο Πολυάνθου αντίστοιχα. Επίσης έφυγαν και οι Ζαράκης, Ζωβλήκας, Παππάς και Φωτιάδης, που τελείωσαν τις σπουδές τους.

Όσο με τις νέες αφίξεις, είναι αρκετές. Μάλιστα θα μπορούσε να ειπωθεί πως ο Ορφέας, βρίσκεται μέσα στην τετράδα του “πρωταθλήματος μεταγραφών”, με τις 13 προσθήκες που πραγματοποίησε. Η θέση του τερματοφύλακα ενισχύθηκε με τον Πουλακίδα, που αγωνιζόταν πέρυσι σε ομάδα της Κορίνθου. Ζούκας, Γιαννακόπουλος και Στυλιανίδης ήρθαν στον σύλλογο από τον Αστέρα Αιγείρου, ενώ άλλοι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν από τον Κομψάτο Πολυάνθου και συγκεκριμένα οι Μακίδης, Τροκάνας και Αραμπατζής. Γκανούδης και Γεωργιάδης που πέρυσι ανήκαν στην Μεσσούνη, θα είναι φέτος στην διάθεση του κυρίου Τσορμπατζόγλου, όπως και ο Κομνηνός, ο Πενόπουλος και ο Τσιλιγκαρίδης, που αποκτήθηκε από ομάδα της Αθήνας. Ίσως όμως η πιο ηχηρή μεταγραφή, να ακούει στο όνομα του Δημήτρη Γκόγκου. Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που κατά τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2015-2016 είχε τραυματιστεί σοβαρά, επιστρέφει φέτος στην ενεργό δράση, με σκοπό να καλύψει τα επιθετικά κενά που άφησαν οι αποχώρησεις του Μπόζη και του Ροδουσάκη και να ενισχύσει την νέα του ομάδα στο δύσκολο έργο που την περιμένει.

Στα φιλικά του καλοκαιριού ο Ορφέας Ξυλαγανής, πέτυχε 1 νίκη, ενώ γνώρισε και 2 ήττες. Στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το Φανάρι με 2-1 στην παράταση. Αύριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Παγουρίων.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Ορφέα Ξυλαγανής:

ΗΡΘΑΝ: Πενόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Μακίδης (Κομψάτος Πολυάνθου), Γιαννακόπουλος (Αστέρας Αιγείρου), Ζούκας (Αστέρας Αιγείρου), Στυλιανίδης (Αστέρας Αιγείρου), Κομνηνός (Ελπίδα Σαπών), Γκανούδης (Μεσσούνη), Τροκάνας (Κομψάτος Πολυάνθου), Αραμπατζής (Κομψάτος Πολυάνθου), Γκόγκος (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Γεωργιάδης (Μεσσούνη), Πουλακίδας, Τσιλιγκαρίδης.

ΕΦΥΓΑΝ: Μπόζης Δ. (Δόξα Γρατινής), Ροδουσάκης (Κομψάτος Πολυάνθου), Ζαράκης, Ζωβλήκας, Παππάς, Φωτιάδης.

Share it