Search

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα απο την ΑΕ Κομοτηνής ο Ερμογένης με επιστροφή Τερζόγλου και μεταγραφή Λαντζουράκη!

Τις δύο πρώτες μεταγραφές της ολοκλήρωσε η ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης, αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ολοκληρωθούν ακόμη δύο, με την ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου να ενισχύεται με δύο αθλητές με προϋπηρεσία στην Α2 Εθνική.

Ιδιαίτερα σημαντική για τον σύλλογο είναι η επιστροφή στο “σπίτι” που μεγάλωσε του Γιώργου Τερζόγλου, με τον 22χρονο ακραίο να επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχτηκε μετά απο τρία χρόνια. Ο Τερζόγλου είχε φύγει το 2013 για την Θεσσαλονίκη και την ΧΑΝΘ, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Κομοτηνής στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τους ξανθιώτες καθώς πέρα απο το γεγονός της εντοπιότητας ο Τερζόγλου με εμπειρίες απο μεγαλύτερες κατηγορίες μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο στους υψηλούς στόχους που θέτει.

Πέρα απο τον Τερζόγλου η ομάδα του Ερμογένη ολοκλήρωσε και δεύτερη μεταγραφή απο την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, αποκτώντας τον “μαθουσάλα” Αλέξανδρο Λαντζουράκη. Ο 40αρης, πια, πολύπειρος διαγώνιος έρχεται για να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητα του το κάτι παραπάνω στον σύλλογο βοηθώντας τους ξανθιώτες στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Share it