Search

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα νεότερα μεταγραφικά αποκτήματα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης, που ήταν και η τελευταία πριν τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δόξα Σώστη, παρουσιάστηκαν και επίσημα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Συγκεκριμένα από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Παπουτσίδης, Αγαπίδης, Κλης και Παπαρούνας. Ο πρώτος, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, μετά την αποχώρησή του από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αποφάσισε να επιστρέψει στον Μέγα, στον οποίο είχε αγωνιστεί και παλαιότερα. Ο Βιόπουλος, ο οποίος είναι και ο κόουτς της ομάδας, βρισκόταν και πέρυσι στο ρόστερ. Μετά το πέρας του πρωταθλήματος μεταγράφηκε στην Δόξα Προσκυνητών, όμως στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί και αγωνιστικά με την ομάδα την οποία προπονεί.

Ο γκολκίπερ Μιχάλης Παπουτσίδης, που ανήκε στον Σπάρτακο είναι από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, όπως επίσης και ο Αγαπίδης που αγωνίζεται ως εξτρέμ και προέρχεται από ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για τον Κώστα Κλη το SportsAddict σας είχε ενημερώσει και πάλι, σχετικά με το κλείσιμο της μεταγραφής του. Προέρχεται από την Δόξα Προσκυνητών, ήταν συμπαίκτης του Πέτρου Βιόπουλου και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Τέλος ο Παπαρούνας, ακολούθησε και αυτός τους δύο προαναφερθέντες από την Δόξα Προσκυνητών στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Αγωνίζεται επίσης ως πλάγιος χαφ και με την ταχύτητά του, αναμένεται να βοηθήσει πολύ μέσα στην χρονιά.

Στην δεύτερη φώτο φαίνονται παραταγμένοι οι Βλαδιμηρίδης, Κατσικάρης, Παναγιώτης Πετρίδης και Μουταφίδης. Ο πρώτος και ο τελευταίος βρίσκονται στην ομάδα από την αρχή της σεζόν και αγωνίζονται κάτω από τα δοκάρια. Ο Βλαδιμηρίδης αποκτήθηκε από τον Όλυμπο Κέρκυρας, ενω προηγουμένως είχε περάσει και από τα Κ20 της Κέρκυρας, ενώ ο Μουταφίδης έπαιζε πέρυσι στην ακαδημία των Λύκων. Ο Παναγιώτης Πετρίδης αποκτήθηκε από την Μεσσούνη, ενώ τέλος ο Κατσικάρης, επίσης από τις τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Ίασμος, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και πέρυσι φορούσε την φανέλα της Νέας Καλλίστης.

Share it