Search

Με αρχηγό τον Μπαργκάν και σκόρερ τους Μουμίν και Πλατέλλα πέρασε σαν “σίφουνας” απο το Αιγίνιο ο Άρης!

Μία ακόμα νίκη σε φιλική αναμέτρηση σημείωσε ο Άρης, που πέρασε…αέρας από το Αιγίνιο με νίκη 1-5 επί του Αιγινιακού, πετυχαίνοντας μάλιστα τα τέσσερα γκολ στο α΄ημίχρονο.

Με… μπασκετικά ποσοστά όπως αναφέρει και το pressaris, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Σπανου, καθώς σε ισάριθμες επισκέψεις στην αντίπαλη εστία στα πρώτα 16 λεπτά, σκόραρε τρεις φορές! Ο Αντώνης Καπνίδης άνοιξε το σκορ στο 3΄, με προβολή, για να αποχωρήσει στη συνέχεια, στο 30΄, τραυματίας. Το 0-2, από τον Δεληζήση στο 9΄με κεφαλιά, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 16΄ο Μουμίν, πέτυχε το τρίτο «κιτρινόμαυρο» τέρμα. Τον χορό των τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ολοκλήρωσε ο Πλατέλλας στο 45΄με πλασέ, μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Ιντζόγλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές, αλλά και οι φόβοι για κάποιο ενδεχόμενο ενδεχόμενο τραυματισμό, με αυτούς των Παυλίδη και Καπνίδη που προηγήθηκαν, έπεσε ο ρυθμός. Οι δύο ομάδες πέρα από ένα τέρμα που σημείωσαν, με τον Δωματά στο 51΄να μειώνει σε 1-4 με πέναλτι και τον Κάσσο να πετυχαίνει στο 55΄το 1-5, οι ουσιαστικές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία το δοκάρι του Ντούνη στο 85΄, με το 1-5 να μένει μέχρι το τέλος.

Άρης: Καντιμοίρης (64΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64΄Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄Μαραγκός) ,Ιντζόγλου (46΄Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Λώττας),Πλατέλλας (46΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Ντούνης) και Καπνίδης (30΄λ.τρ. Κάσσος)

Share it