Search

Στην Θύρα 10 οι φίλοι του Αβάτου στο παιχνίδι με ΑΟΚ! Πρωτοπορεί ο Άρης Αβάτου που έβγαλε στον “αέρα” το επίσημο σάιτ του!!!

Στους ρυθμούς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κινείται η ομάδα του Άρη Αβάτου, που την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των νταμπλούχων Ξάνθης στην Γ’ Εθνική.

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση των φίλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη για την θύρα που εξασφάλισε η ομάδα για φιλάθλους φιλοξενούμενων. Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση αναφέρει:

“Οι φίλαθλοι που θα μετακινηθούν απο τον νομό μας για να παρακολουθήσουν τον παραπάνω ποδοσφαιρικό αγώνα παρακαλούνται να μεταβούν στην Θύρα 10 του γηπέδου η οποία και βρίσκεται απο την πλευρά του νομού μας όπως πηγαίνουμε για την πόλη της Καβάλας.”

Απο εκεί και πέρα απο το πρωί της Τρίτης, είναι ήδη στον «αέρα» η επίσημη ιστοσελίδα του Άρη Αβάτου, με το arisavatou.gr να είναι στην διάθεση των φίλων της ομάδας. Κίνηση που αναμφισβήτητα δείχνει την σοβαρότητα και την διάθεση με την οποία αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου την φετινή ιστορική χρονιά, την πρώτη σε Εθνικές κατηγορίες, με στόχο να “μεγαλώσει” όσο περισσότερο μπορεί στην πρώτη του παρουσία στην κατηγορία και να μπορέσει να παραμείνει σε αυτή.

Αξίζει να τονίσουμε πως πέρα από την επαγγελματική ομάδα του ΑΟΞ καμία άλλη ομάδα στην Θράκη από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, πόσο μάλλον στα τοπικά, δεν έχει κάποια ξεχωριστή δική της ιστοσελίδα πέρα φυσικά από τα γκρουπ στο facebook ή κάποια μπλόγκ.

Share it