Search

Παρουσίασε τη νέα εντυπωσιακή της φανέλα η Καβάλα! Οι δηλώσεις ενόψει Άρη Αβάτου

Παρουσιάστηκε η νέα εντυπωσιακή φανέλα του ΑΟΚ, με σχεδιασμένη πάνω της την Καμάρα το σύμβολο της πόλη,  ενώ ακολούθησαν δηλώσεις για το νέο πρωτάθλημα οπού μίλησαν ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης και οι ποδοσφαιριστές Ρομπέρ, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και Παπαστεριανός. Ε

Επίσης από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη παρέστησαν ο Γιώργος Λουπέλης, ο Σάββας Λαζαρίδης, ο Χαράλαμπος Κουφατζής με τον Μπάμπη Παναγιωτίδη να συντονίζει την συνέντευξη τύπου.

Όπως αναφέρει το proininews, αρχικά τοποθετήθηκε ο Σάββας Λαζαρίδης: « Ευχόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αυτή η φανέλα υα συνδυαστεί με χρυσές στιγμές της ιστορίας της ομάδας. Θα ξεκινήσει ουσιαστικά η αναγέννηση του ΑΟΚ. Η φανέλα διαθέτει ομορφιά ενώ το σημαντικότερο όλων είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτοί που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα. Πρέπει να γνωρίζουν το ειδικό βάρος και το κουβαλάνε στις πλάτες τους. Φέτος οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το πάθος και το θάρρος. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια χρονιά που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι στενάχωρο και λυπηρό η φανέλα μας να μην έχει ακόμη μεγάλο χορηγό. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που πραγματικά αξίζει. Η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσουμε την άνοδο».

Ο Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις του τόνισε: « Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.  Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να δείξει ωριμότητα, να στηρίξει αυτή τη νέα ομάδα που έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Μια ομάδα που χτίσθηκε από την αρχή. Αξίζει αυτή η προσπάθεια. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα έχει δική της ταυτότητα και στιλ. Δε χρειάζονται πολλά λόγια αλλά πράξεις για να πρωταγωνιστήσουμε. Ο ΑΟΚ είναι μια ομάδα που από την ιστορία είναι αναγκασμένος να κερδίζει κάθε Κυριακή. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι. Είναι μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Κάθε Κυριακή ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πιστεύουμε στην ομάδα και τους παίκτες ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν».

Ο Αγγελος Παπαστεριανός απο την πλευρά του είπε: « Πάνω απ` όλα να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Αρχές Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία. Εχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά, έχουμε δουλέψει με τον κόουτς σε πάρα πολλά πράγματα που τα έχουμε δείξει στα φιλικά. Το ζητούμενο είναι την Κυριακή να εμφανιστούμε όπως πρέπει.  Να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι μέσα και έξω. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας πιστέψει. Είναι μια νέα προσπάθεια που πρέπει να στηριχθεί».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος τόνισε: « Ξεκινήσαμε προετοιμασία τον Αύγουστο. Τώρα όλοι  μας έχουμε βελτιωθεί ατομικά αλλά και σαν σύνολο.  Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά. Ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα και πρέπει να στοχεύουμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς.   Σημασία έχει το πρωτάθλημα. Θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το υποσχόμαστε.  Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Τον περιμένουμε από την Κυριακή».

Τέλος ο Γάλλος Ρομπέρ επισήμανε: « Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή και τη διοίκηση που βοηθάνε αυτή την ομάδα. Μακάρι να πάμε καλά.  Ήρθα εδώ για να βοηθήσω τα παιδιά. Δε θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθούμε κάθε μέρα με τη δουλειά. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά. Μακάρι να πάμε ψηλά».

Share it