Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ορφέα Στρύμης! Στόχος η παραμονή στην κατηγορία!

Πέρυσι με το δυνατό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε πολλούς να πιστέψουν, πως θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, η ομάδα αγωνίστηκε στα play-out και εξασφάλισε προς τις τελευταίες αγωνιστικές την παραμονή της στην Α κατηγορία. Ο Ορφέας που επέστρεψε από την Β κατηγορία δύο χρόνια πριν, θέλει φέτος να αποφύγει τυχόν νέες περιπέτειες, ανάλογες των προηγούμενων ετών και έχει σαν μεγάλο στόχο την παραμονή του και την νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κυνηγόπουλος, φαίνεται πεπεισμένος πως η ομάδα του φέτος θα παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη, μιας και έχει πάρει το μάθημά της από τις περασμένες χρονιές. Το “βελτιωμένη” ωστόσο προσμονείται και μέσω των μεταγραφών. Ο Ορφέας απέκτησε αρκετά σημαντικούς και έμπειρους παίκτες, όπως αρχικά είναι οι Δάλκος και Βοϊνιάδης, αμφότεροι αγωνιζόμενοι στο κέντρο της άμυνας, με αρκετές παραστάσεις στα γήπεδα. Θανόπουλος, Χρηστίδης, Νταγκνταλιανίδης και Νταναδάς αποκτήθηκαν από την Νέα Καλλίστη, η οποία δεν θα εμφανιστεί φέτος στα γήπεδα, με την μεταγραφή του τελευταίου τελικά να “χαλάει” και να μετακομίζει στο Φανάρι. Αξίζει να σημειώσουμε πως κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Δούκα, που η μετακίνηση του στην ομάδα της Στρύμης δεν ευδοκίμησε. Στη συνέχεια στο ρόστερ εντάχθηκαν οι Πολυχρονίδης και Σβυντρίδης από την Μεσσούνη, Παντελής Απαζίδης από τον Πόντο Κομοτηνής που αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα ακούν στα ονόματα των Νεστορίδη, Χαλβατζή και Μαυρόπουλου, οι οποίοι θα ενισχύσουν πολύ την ομάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Πέραν του Δούκα και του Νταναδά, από την ομάδα αποχώρησαν οι Ζάγκας, Κώστας Απαζίδης, αδερφός του νεοαποκτηθέντος Παντελή, Σερδάρ Χατζή, που επέστρεψε στην Ένωση Ασωμάτων, Μουσταφά Οσμάν και Καραγεωργόπουλος, με τον τελευταίο να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Δόξα Σώστη.

Στα φιλικά του καλοκαιριού ο Ορφέας Στρύμης μέτρησε 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς αποκλείστηκε στην Α φάση του Κυπέλλου από την Βιστωνίδα Κοπτερού με 3-2. Το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται την Μεσσούνη, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Εκτενεπόλ.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Ορφέα Στρύμης:

ΗΡΘΑΝ: Δάλκος (Δόξα Γρατινής), Θανόπουλος (Νέα Καλλίστη), Νταγκνταλιανίδης (Νέα Καλλίστη), Βοϊνιάδης (Νέα Καλλίστη), Νταναδάς (Νέα Καλλίστη), Χρηστίδης (Νέα Καλλίστη), Πολυχρονίδης (Μεσσούνη), Σβυντρίδης (Μεσσούνη), Απαζίδης Παντελής (Πόντος Κομοτηνής), Δούκας (Βιστωνίδα Κοπτερού), Χαλβατζής (Βέροια Κ20), Νεστορίδης (Ακαδημίες Πανθρακικού), Μαυρόπουλος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου).

ΕΦΥΓΑΝ: Δούκας, Ζάγκας (Πόντος Κομοτηνής), Απαζίδης Κώστας (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Νταναδάς (ΑΟ Φαναρίου), Σερδάρ Χατζή (Ένωση Ασωμάτων), Μουσταφά Οσμάν (Φιλία Κομοτηνής), Καραγεωργόπουλος (Δόξα Σώστη).

Share it