Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μεσσούνης! Βλέψεις για εξάδα από τους μπλε!

Μετά την περσινή εξαιρετική της πορεία στη Β κατηγορία, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη, κέρδισε την άνοδο στην Α κατηγορία, όπου όχι απλά θέλει να παραμείνει και την επόμενη σεζόν, αλλά έχει και ακόμα υψηλότερες βλέψεις. Η μεγαλύτερη..ποδοσφαιρομάνα του νομού, ξεκινάει το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, σκοπεύοντας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, να κερδίζει βαθμούς από κάθε παιχνίδι και γιατί όχι, να μην διεκδικήσει με αρκετές αξιώσεις και την είσοδό της στην εξάδα.

Η Μεσσούνη ξεκίνησε την προετοιμασία της στη φετινή σεζόν, έχοντας νέο προπονητή στο τιμόνι της. Την θέση του Νίκου Ιωσηφίδη, ο οποίος πλέον είναι γενικός αρχηγός της Δόξας Δράμας, ανέλαβε πλέον ένας..παλιός γείτονας. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσαλίδη, ο οποίος αποτέλεσε στο παρελθόν προπονητής τόσο της παιδικής όσο και της ανδρικής ομάδας του Αστέρα Αιγείρου, επιστρέφει ενεργά στον χώρο μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας, αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει την Μεσσούνη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα αρχικά έχασε το μεγάλο επιθετικό της όπλο. Συγκεκριμένα ο Χατζίδης, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β κατηγορίας, “μετακόμισε” στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ τον ακολούθησε και ο Αλεξίου. Ακόμη λόγω σπουδών αποχώρησαν οι Μίχος και Πεχλιβανόπουλος, ενώ έφυγαν και οι Πολυχρονίδης, Σβυντρίδης, Γκανούδης, Μπόισας και τα αδέρφια Πετρίδης Δημήτρης και Πετρίδης Παναγιώτης.

Όσο αναφορά στις ελεύσεις παικτών, από τον Αστέρα Αιγείρου, αποκτήθηκε ο έμπειρος στόπερ Πατσαλής και ακόμα οι Κισσούδης και Οκτάι. Ο Γιάννης Κολάτσος μεταγράφηκε από τον Ηρακλή Ζυγού, ενώ στο ρόστερ εντάχθηκαν και οι Μιχαηλίδης και Χρήστος Τζακόι. Να σημειώσουμε πως, προ των πυλών βρίσκονται πιθανότατα άλλοι δύο παίκτες.

Η Μεσσούνη στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε επικράτησε με 1-0 της Δόξας Σώστη. Στην έναρξη της σεζόν και στην Α φάση του Κυπέλλου απέκλεισε με 0-4 την ΑΕ Κομοτηνής, ενώ στην 1η αγωνιστική των ομίλων έκανε την έκπληξη, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 μέσα στην έδρα της Ελπίδας Σαπών. Το Σάββατο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξενείται από τον Ορφέα Στρύμης.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της Μεσσούνης:

ΗΡΘΑΝ: Κολάτσος (Ηρακλής Ζυγού), Πατσαλής (Αστέρας Αιγείρου), Κισσούδης (Αστέρας Αιγείρου), Μιχαηλίδης (Νέα Καλλίστη), Οκτάι (Αστέρας Αιγείρου), Τζακόι.

ΕΦΥΓΑΝ: Πολυχρονίδης (Ορφέας Στρύμης), Σβυντρίδης (Ορφέας Στρύμης), Χατζίδης (ΠΑΟΚ Κομοτηνής), Αλεξίου (ΠΑΟΚ Κομοτηνής), Μίχος, Πεχλιβανόπουλος, Γκανούδης (Ορφέας Ξυλαγανής), Μπόισας (ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου), Πετρίδης Δ. (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Πετρίδης Π. (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου).

Share it