Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Αναγέννησης Παγουρίων! Από σπόντα έστω και την ύστατη στιγμή στην Α κατηγορία!

Την σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Β κατηγορία. Οι περισσότεροι στην ομάδα μέχρι και πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων, πίστευαν ότι και η νέα χρονιά θα τους έβρισκε στην ίδια κατηγορία. Όμως μετά την άρνηση της Βιστωνίδας Κοπτερού για άνοδο και της αιφνίδιας αποχώρησης του Αστέρα Αιγείρου, η Αναγέννηση κατέκτησε την ιστορική άνοδο, για την οποία και πάλεψε πέρυσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πρώτη αλλαγή στην ομάδα των Παγουρίων για φέτος, η έδρα. Πέρυσι αγωνίστηκε στο γήπεδο του Μεσοχωρίου, όμως φέτος συμφώνησε με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την παραχώρηση του Ιωάννης Στράντζαλης. Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, όλο το παραπάνω σκηνικό με το θέμα της ανόδου, είχε σαν αποτέλεσμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας να μείνει λίγο πίσω. Αν αναλογιστεί κανείς και την παρουσία αρκετών φοιτητών στο ρόστερ του συλλόγου, οι οποίοι εντάσσονται σταδιακά, ο προπονητής της ομάδας κύριος Μεχμέτ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ομάδας του μόλις σε ένα φιλικό, αυτό εναντίον του Πανθρακικού, στο οποίο μάλιστα η Αναγέννηση ηττήθηκε.

Στα μεταγραφικά, τα Παγούρια μετρούν τρεις αποχωρήσεις παικτών. Ο Καπλανίδης αποχώρησε με προορισμό τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο Στόικος μεταγράφηκε στην Ένωση Ασωμάτων, ενώ ο τερματοφύλακας Φώτης Πριτσίδης θα αγωνίζεται πλέον στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Επίσης, όσο αναφορά τις ελεύσεις, η Αναγέννηση ενισχύθηκε μέχρι στιγμής με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα ήρθαν οι Μιχαλακόπουλος και Πολυμένοφ, οι οποίοι ανήκαν στον Αστέρα Αιγείρου, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως σέντερ φορ και τον δεύτερο ως χαφ. Οι άλλες δύο μεταγραφές αφορούν τον τερματοφύλακα Τίτο και τον αμυντικό Μωυσίδη, οι οποίοι κατάγονται από την Κατερίνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ο ερχομός ακόμη δύο-τριών παικτών.

Όπως προαναφέραμε η Αναγέννηση Παγουρίων στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε ηττήθηκε, ενώ για την Α φάση του κυπέλλου, στο πολυσυζητημένο ματς με την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, κέρδισε την πρόκριση με 3-0 α.α. Στην 1η αγωνιστική των ομίλων, γνώρισε βαριά ήττα από την Δόξα Γρατινής με 6-0. Σίγουρα κυριότερος και αντικειμενικότερος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία, για την οποία θα αρχίσει να παλεύει από μεθαύριο, Σάββατο, όταν και υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της Αναγέννησης Παγουρίων:

ΗΡΘΑΝ: Μιχαλακόπουλος (Αστέρας Αιγείρου), Τίτος, Μωυσίδης, Πολυμένοφ (Αστέρας Αιγείρου).

ΕΦΥΓΑΝ: Πριτσίδης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Καπλανίδης (ΠΑΟΚ Κομοτηνής), Στόικος (Ένωση Ασωμάτων).

Share it