Search

Με Στράτο και Κασναφέρη συστάθηκε παρουσία UEFA και FIFA η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου!

Συγκροτήθηκε την Πέμπτη (28/9) η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με προεδρεύοντα, όπως προβλέπει το καταστατικό, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμέο.

Η συγκρότησή του έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, παρουσία των εκπροσώπων της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, Μπιόρν Βασάλο και Άντζελο Ρηγόπουλου, αντίστοιχα, καθώς και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ και Έντουαρντ Ντερβισάι, αλλά και του νέου γραμματέα της ΕΠ/ΦΙΦΑ, Μάριου Γεωργίου.

Στην Επιτροπή θα μετέχει ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης και Πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, αλλά και ο πρώην τιμ μάνατζερ της Ξάνθης και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης

Αναλυτικά:

«Παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, Μπιόρν Βασάλο και Άντζελο Ρηγόπουλου, αντίστοιχα, καθώς και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA,  Χέρμπερτ Χούμπελ & Έντουαρντ Ντερβισάι,αλλά και του νέου γραμματέα της ΕΠ/FIFA Μάριου Γεωργίου, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 28/9/2017.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι ακόλουθες:

-Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Προεδρεύων όπως προβλέπεται στο άρθρο 52 του καταστατικού της ΕΠΟ θα είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα συμμετέχουν οι Νικόλαος Βακάλης, Βρακάς, Παναγιώτης Δημητρίου και Περικλής Λασκαράκης. Εκ μέρους της. Εκ μέρους της Super League θα συμμετέχουν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου και Γεώργιος Μποροβήλος. Από τη Football League θα συμμετέχει ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στις συνεδριάσεις της ΕΕΠ θα συμμετέχει ως παρατηρητής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League Αστέριος Αντωνίου».

Share it