Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Κομψάτου Πολυάνθου! Για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α κατηγορία!

Πέρυσι με το εξαιρετικό ξεκίνημα στην Β κατηγορία, ήταν ένα από τα φαβορί ακόμα και για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην συνέχεια, μετά από κάποιες αποτυχίες, τιμωρίες και διάφορα άλλα προβλήματα, φάνηκε να χάνει τους στόχους της σεζόν. Τελικά, κατάφερε να επιβιώσει, να επιβεβαιώσει αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι του, πως μέσα στην ομάδα είναι όλοι σαν μια οικογένεια και να κατακτήσει, έστω και από σπόντα, αφού είχε τερματίσει στην 4η θέση, για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης.

Ο Κομψάτος Πολυάνθου λοιπόν, αποτελεί μία από τις λίγες ομάδες του νομού, που αποτελείται αποκλειστικά από νεαρούς ανθρώπους, που έχουν μεράκι για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ακόμα και στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ο Θανάσης Αγιαννίτης και ο Χαλήλ Λατήφ, δύο από τους πρωτεργάτες του συλλόγου και υψηλόβαθμα μέλη της διοίκησης, μαζί με τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Δημόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα πέρυσι, κατάφεραν να φτάσουν τον Πολύανθο από την περασμένη χρονιά και δη φέτος εκεί που τον ονειρεύονταν. Μοναδικό τους παράπονο στην όλη προσπάθεια τους, η απουσία βοήθειας του Δήμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κεκλειδώματα πίσω από την δυτική εστία του γηπέδου, τα οποία πέρυσι τον χειμώνα λόγω των ισχυρών ανέμων είχαν διαλυθεί και παραμένουν ακόμη αδιόρθωτα.

Στα αγωνιστικά η ομάδα μέτρησε μέχρι στιγμής επτά αποχωρήσεις. Μακίδης, Τροκάνας και Αραμπατζής έφυγαν με προορισμό τον Ορφέα Ξυλαγανής, ο Χασάν Εμράχ μεταγράφηκε στην Βιστωνίδα Κοπτερού, ενώ Βουτσάς και Τερσενίδης αποχώρησαν επίσης. Μεγαλύτερη φετινή απώλεια του συλλόγου ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Μεχμέτ Πουσκουλού, που πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα και φέτος μεταγράφηκε στο φιλόδοξο Ατσάλι Αρχοντικών.

Όσο αναφορά στις ελεύσεις παικτών, από τον Αίγειρο αποκτήθηκαν οι Χαμούζας και Μανούκας και από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ο Παντελίδης. Ροδουσάκης, Θεοδωρίδης και Δελέγκος αποτελούν τις νεότερες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενώ σπουδαιότερη κίνηση ήταν η ένταξη του Μάριου Ντράτση επίσης από το Σιδηροχώρι, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Ο Κομψάτος στην καλοκαιρινή του προετοιμασία έπαιξε πέντε φιλικούς αγώνες στους οποίους μέτρησε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο κύπελλο αποκλείστηκε από την Α φάση του θεσμού, μετά την ήττα στα πέναλτι από Αετό Μίσχου. Το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο ντεμπούτο του στην Α κατηγορία, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Αναλυτικά οι μέχρι στγμής μεταγραφές του Κομψάτου Πολυάνθου:

ΗΡΘΑΝ: Χαμουζάς (Αστέρας Αιγείρου), Μανούκας (Αστέρας Αιγείρου), Μάριο Ντράτση (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Παντελίδης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Ροδουσάκης (Ορφέας Ξυλαγανής), Θεοδωρίδης (Δόξα Γρατινής), Δελέγκος.

ΕΦΥΓΑΝ: Εμράχ Χασάν (Βιστωνίδα Κοπτερού), Βουτσάς Ανδρέας (Αετός Μίσχου), Μακίδης (Ορφέας Ξυλαγανής), Τροκάνας (Ορφέας Ξυλαγανής), Αραμπατζής (Ορφέας Ξυλαγανής), Μεχμέτ Πουσκουλού (Ατσάλι Αρχοντικών), Τερσενίδης (Δόξα Υφαντών).

Share it