Search

Μουστακίδης: «Πρόκληση για εμάς όλη η δοκιμασία του πρωταθλήματος»

Ο Εθνικός συνεχίζει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό) αλλά και στις συμφωνίες με την ΕΡΤ και την ΟΠΑΠ ΑΕ:

«Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις. Για μας όλη η δοκιμασία του πρωταθλήματος, η οργάνωση, η προετοιμασία, η πορεία μας είναι μεγάλες προκλήσεις. Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων αλλά σε ποια κατάσταση θα είναι η ομάδα μου. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός περνάει άσχημες μέρες και αυτό δεν πολύ κακό για τον ίδιο τον σύλλογο, τις υπόλοιπες ομάδες και όλο το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Τις τελευταίες ημέρες δεν ακούω καλά πράγματα για την συμμετοχή του. Μακάρι να τα καταφέρει. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό καθώς υπάρχουν πιο πολλές ομάδες στο ίδιο σχεδόν επίπεδο κι έτσι εκτός από τις δύο, τρεις που θα παλέψουν για τον τίτλο όλες οι υπόλοιπες θα είναι στο ίδιο επίπεδο», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.

Σχετικά με τις συμφωνίες που έκλεισαν με την ΟΠΑΠ ΑΕ και την ΕΡΤ είπε: «Έχετε αναρωτηθεί τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχε ΟΠΑΠ και τηλεόραση στο βόλεϊ; Η ανακοίνωση των συμφωνιών σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ζωτικής σημασίας για το άθλημα και το πρωτάθλημα που αγωνιζόμαστε. Η NOVA έκανε πολύ δουλειά και είχε βάλει ψηλά τον πήχη αλλά και η δυναμική του κρατικού καναλιού με το ελεύθερο σήμα είναι πραγματικά τεράστια και θα κάνει πολύ καλό στο πρωτάθλημα και στην προβολή του».

Share it