Search

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ασπίδα Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα Μαγικού(+pics)

Μετά το Κύπελλο και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης η Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε με άνεση τον Αστέρα Μαγικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά μπήκε απο νωρίς δυνατά και με την συμπλήρωση 18′ λεπτών κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με δυνατό σου του Δημήτρη Γελαδάρη, ενώ εφτά λεπτά αργότερα έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κυριαζίδη να παίρνει το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Μάγκου και με σουτ έκανε το 2-0. Και μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” το ματς με τον Κυριάκο Κοντογιαννίδη να ανοίγει και αυτός λογαριασμό για την φετινή χρονιά.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έχοντας ξεκάθαρο νικητή ήταν πιο χαλαρό με καλές στιγμές και τις δύο ομάδες με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν αρκετή δουλειά, ωστόσο τόσο ο Μάριος Χατζηγεωργίου όσο και ο Λευτέρης Μάγκος διατηρούσαν το σκορ στα επίπεδα του πρώτου μέρους.

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει την σαιζόν η Ασπίδα που μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Θαλασσιάς στο Κύπελλο ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, οπού φέτος ο ιστορικός σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Άγγελο Κοτινούδη.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμάρας): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Ανδρ., Κοντογιαννίδης(63′ Τζαρτάκης), Σαρηγιαννίδης, Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Κυριαζίδης(74′ Νταμπανλής), Γελαδάρης(68′ Χαραλαμπίδης), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(56′ Ζώτος), Κατσής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Αγγ. Γιοβανόπουλος): Μάγκος, Σνιμσίκοβ, Ιλκέρ(61′ Τσουβαλίδης), Καλτσίδης, Μπάκαλ, Παπαϊωάννου, Εφέντη, Κιαχίδης, Βούλκος, Ευθυμιάδης(78′ Ξανθόπουλος), Ανδρέου(30′ Φουρκάν)

Photos Credit: fb Ασπίς Ξάνθης

Share it