Search

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Άρη Πετεινού με μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς!

Ονειρικά ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Άρη Πετεινού που πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-1 επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πετεινού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας δύο πολύ μεγάλες στιγμές με τον Ηλιάσκο να σταματά την κεφαλιά του Μπουρλόγλου ενώ λίγο αργότερα ο Θώμογλου έχασε μοναδική ευκαιρία απο πλεονεκτική θέση να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μετά το πρώτο εντυπωσιακό δεκάλεπτο των γηπεδούχων οι παίκτες της Αναγέννησης ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ζαρζακόπουλου κυρίως με προσπάθειες των Σταύρου Βασιλειάδη, Γιάννη Καζάκη και Στέλιου Κοτζάκελη. Τελικά αυτοί που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν οι γηπεδούχοι όταν με εκπληκτική ενέργεια ο Θώμογλου μπήκε στην περιοχή έκανε την σέντρα με τον Δασκαλάκη να παίρνει την κεφαλιά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ηλιάσκος με τον Δασκαλάκη να γίνεται ξανά κάτοχος και απο κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την σέντρα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και με ωραίο σουτ του  Μπουρλόγλου, μετά απο γύρισμα του Θώμογλου, έκαναν το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν όμως στο 64′ η εκτέλεση φάουλ του Τουργαίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρζακόπουλου. Εφτά λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πετεινού έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους κάνοντας το 3-0 με τον Πουτακίδη απο κοντά να μην αστοχεί μετά απο σέντρα του Μπουρλόγλου. Μετά το γκολ το ματς έγινε ροντέο με την μπάλα να είναι πάνω κάτω  με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Τελικά η ομάδα της Θαλασσιάς μείωσε σε 3-1 με εκπληκτικό τέρμα του Στέλιου Τουργαίδη που με δυνατό σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον Ζαρζακόπουλο, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα ένα λεπτό αργότερα να χάνουν μοναδική ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς με τον Δημόπουλο να μην μπορεί να κερδίσει απο κοντά τον Ζαρζακόπουλο με το 3-1 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Εκπληκτικό ντεμπούτο με την φανέλα του Πετεινού έκαναν οι Νουρεντίν Σερίφογλου και Μπάμπης Θεοδωρίδης που είχαν εξαιρετική παρουσία, ενώ απο την πρεμιέρα έδειξε ο Δασκαλάκης τον λόγο που στον Πετεινό θεωρούσαν επιτακτική την επιστροφή του στον σύλλογο. Με την ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη να δείχνει απο την πρεμιέρα την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα.

Δεν έδειξε να ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού απο το Κύπελλο η Θαλασσιά, που παρά την ήττα έδειξε εντός γηπέδου πως διαθέτει εξαιρετική ποιότητα ως ομάδα που σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Παναγιώτη Μπούρα.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερίφουγλου, Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου, Μουχτάρης(31′ Παναγιώτου), Θώμογλου, Δασκαλάκης(85′ Ζώτος Χρ.), Πουτακίδης, Μπουρλόγλου, Καντηλάφτη(78′ Τσακιρούδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Δ. Καρύδης): Ηλιάσκος, Πεντεζίδης, Ματζαρίδης(46′ Καπράνης), Κελλίδης(77′ Δάγκας), Κουτσομιχάλης, Σταύρου, Τουργαίδης Στ., Κωτίδης, Βασιλειάδης Στ.(55′ Δημόπουλος), Καζάκης, Κοτζάκελης(55′ Τηλαβερίδης)

Share it