Search

Νικηφόρα η πρόβα τζενεράλε της Καβάλας ενόψει Άρη Αβάτου!

Χάρη στα γκολ των Γρηγόρη Παπαδόπουλου (με πέναλτι) και Ραφαήλ Γιαλαμούδη στο πρώτο μέρος, η Καβάλα κέρδισε  2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, στην τελική «πρόβα» πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου, πείθοντας με εμφανίσεις και αποτελέσματα στα τελευταία τεστ ότι είναι ικανή να σηκώσει το βάρος και το… κουπί του πρωταθλητισμού.

Οι «Αργοναύτες» πλέον μπαίνουν σε τροχιά πρωταθλήματος, την Κυριακή με τον Άρη Αβάτου εντός (τον κατασκόπευσε στο χθεσινό τεστ με το Νέστο ο γυμναστής γκολκίπερ, Νίκος Σουμουλίδης), ευελπιστώντας να πρωταγωνιστήσουν, ως το «βαρύ» όνομα του ομίλου, παρά το σχετικά νεανικό ρόστερ και τα περιορισμένα… ανοίγματα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης όπως αναφέρει το pameballa.gr βέβαια ανακάτεψε την… τράπουλα, «θόλωσε» τα νερά και ουσιαστικά δεν πρόβαρε ενδεκάδα. Το 1-0 για τον ΑΟΚ έκανε στο 15΄ με πέναλτι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ενώ στο 25΄ μετά από ωραία συνεργασία των Γάλλων, Κεϊτά και Ρομπέρ, ο Γιαλαμούδης τελείωσε τη φάση για το 2-0.

Στο 47΄ η Καβάλα είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Αλκάου Κεϊτά, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν επιθετικά μετά το 60΄, απειλώντας με τους Τσιάρα (κεφαλιά 60΄) και Καραγκιοζίδη (σουτ 65΄), αναγκάζοντας τον Δήμιζα σε δυο καλές επεμβάσεις. Από την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έλειψαν οι Παπαστεριανός, Χατζηκυριάκου, Καπνόπουλος, ενώ δεν θα απασχολήσουν άλλο οι δοκιμαζόμενοι Χέσους (από Βενεζουέλα) και Σεραντί (ίσως «παίξει» τον Γενάρη), που άλλωστε δεν έχουν δικαίωμα άμεσης συμμετοχής.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Αδαμάκης, Ρομπέρ, Κεϊτά. Έπαιξαν και οι Παγκάκης, Τζιτζιφάκος, Βαλαβανόπουλος, Σεραντί, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Μπλιος, Χέσους και Τσακιρίδης.

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Μπόσκος, Κεχαγιάς, Κονταξής, Τσιάρας, Γκαρακλίδης, Κυσσίδης Θ., Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπερούκας, Μαυροβασίλης, Κουμπρόγλου. Έπαιξαν και οι Κιουμουρτζής, Παπίτσας, Βραμέντζαλης, Δράμπαλης, Αμαραντίδης, Άρμεν, Χριστοφορίδης, Σταμπουλής, Κέντογλου, Παυλίδης.

Share it