Search

Η ανασκόπηση της Κυριακής (24/9) στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης

Με τρία παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν 12 τέρματα έκλεισε χθες η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Συγκεκριμένα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανθρακικό, στο ματς της ημέρας η Δόξα Σώστη πραγματοποίησε μια απίστευτη ανατροπή εναντίον του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ στην έκπληξη της αγωνιστικής Ελπίδα Σαπών και Μεσσούνη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

3ος Όμιλος

Δόξα Σώστη-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-2

Το πιο συναρπαστικό ματς της χθεσινής ημέρας διεξήχθη στον Σώστη. Εκεί η τοπική Δόξα που πλέον έχει στον πάγκο της τον Παναγιώτη Τσιπουργκένη, βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-2. Τα γκολ του νεοφώτιστου ΠΑΟΚ Κομοτηνής σημείωσε ο νεοφερμένος Χατζίδης, που πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και με τα γκολ του Λάβδα στο 27′ και του Γεωργακόπουλου στο 35′ κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με ισοπαλία. Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, που τελικά ήρθε στα τελευταία λεπτά για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Ανδρίκου για το τελικό 3-2.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-4

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες..τοπικές της υποχρεώσεις η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, οι παίκτες του κυρίου Σκουλή δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, να ξεπεράσουν το εμπόδιο του “νέου” Πανθρακικού. Το σκορ άνοιξε ο Κόσιης στο 8′ για το 0-1, για να έρθει στο 21′ ο Γρηγοριάδης να ισοφαρίσει με πέναλτι σε 1-1 για τους πάνθηρες, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Γάιδας στο 63′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2, ενώ το τελικό 1-4 σημείωσαν οι Γιαννακίδης και Αγγέλης στο 71′ και το 86′ αντίστοιχα.

Η επόμενη αγωνιστική: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Σώστη, ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός

4ος Όμιλος

ΑΟ Φαναρίου-Δόξα Προσκυνητών 0-6 (Παρασκευή)

Ελπίδα Σαπών-Μεσσούνη 1-1

Στις Σάπες η γηπεδούχος Ελπίδα υποδέχθηκε την Μεσσούνη, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 χάρη σε γκολ του Μιχαηλίδη και μάλιστα κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα. Οι παίκτες του κυρίου Χαριτόπουλου κατάφεραν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του Βαγγέλη Καραθανάση, το οποίο όμως ήταν αρκετό για να χαρίσει μόλις έναν βαθμό στην ομάδα του.

Η επόμενη αγωνιστική: Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών, Μεσσούνη-ΑΟ Φαναρίου

Share it