Search

Εντός ημέρας το κρίσιμο ραντεβού Ουζουνίδη-Αλαφούζου που κρίνει το μέλλον του Εβρίτη τεχνικού!

Μετά τη συζήτηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο, θα αποφασίσει για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος Εβρίτης προπονητής ζήτησε… ακρόαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και αυτός αποδέχτηκε το αίτημα του.

Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τον Αλαφούζο το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, εκτός απροόπτου το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9), στα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο.

Μία μέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, ο Ουζουνίδης σαφώς πιο ήρεμος και νηφάλιος, εξηγούσε ότι δεν θέλει να παραιτηθεί άμεσα. Ωστόσο, θεωρεί απαραίτητο να εξασφαλίσει εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού ήδη επικρατεί μεγάλη ανησυχία.

Φυσικά, η απόφαση του Ουζουνίδη όπως τονίζει στο σχετικό ρεπορτάζ το sport24, θα εξαρτηθεί από τα λεγόμενα του Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος τον διαβεβαίωσε ότι θα του εξηγήσει τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα και έπειτα, ο κόουτς του Τριφυλλιού θα αποφασίσει για το δικό του μέλλον.

Share it