Search

Photos: 30κλικ απο την επιβλητική νίκη-πρόκριση του Λεύκιππου Ξάνθης επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη δια…περιπάτου για τον Λεύκιππο Ξάνθης που μετά τον Ηρακλή Καβάλας “καθάρισε” και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” της ΕΚΑΣΑΜΑΘ οπού θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” δεν χρίζει κριτικής με την ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου να μπαίνει απο την αρχή πολύ δυνατά καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς απο το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, με την διαφορά στο +16, αλλά και με το φινάλε του πρώτου μέρους να βρίσκει τις δύο ομάδες με διαφορά 26 πόντων τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον Εθνικό. Το τελικό 79-39 τα λέει όλα με τον Λεύκιππο να εντυπωσιάζει σε ακόμη ένα ματς με την παρουσία του.

Κορυφαίοι για τους Ξανθιώτες οι Νταβουλτζόπουλς, Σταμπουλής και Κουμπάνης που μάλιστα σημείωσαν και οι τρεις μαζί 60 πόντους!

Διαιτητές: Κολοκυθάς – Παπαθεολόγου

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 42-16 (ημίχρονο), 60-26, 79-39(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Σωτ. Κοκκινόπουλος): Δώδος, Νταβουλτζόπουλος 25, Σταμπουλής 21 (1), Παλλάκης 4, Κουμπάνης 14, Στεργίου 3 (1), Παϊτάρης, Κάλφας 8, Σαββίδης, Πλωμαρίτης, Νυμφόπουλος 4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(Στ. Τελούδης): Ιωαννίδης  8, Σιταρίδης  4, Θεολογίδης  3(1), Τουτουκτσής  2, Φωτιάδης, Αστροπεκάκης  2, Τσαγιάς  3, Αγγελίδης  3(1), Δαλακούρας  2, Παυλίδης, Κανάκης  8, Παπαλαμπίδης  4

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Share it