Search

Επιστροφή στην Ξάνθη με δύο νίκες και μία ήττα για την Ασπίδα Ξάνθης απο τον Βόλο!

Με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο δυνατό τουρνουά του Βόλου η Ασπίδα Ξάνθης, με τα μέλη της ξανθιώτικης αποστολής μετά το φινάλε του πρωινού αγώνα με τη Νίκη να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής στην βάση τους.

Η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη που ταξίδεψε με πολλές και σημαντικές απουσίες(θυμηθείτε ΕΔΩ), ξεκίνησε με το αριστερό την παρουσία της στο τουρνουά δείχνοντας σαφώς επηρεασμένοι και απο το ταξίδι γνωρίζοντας την ήττα με 76-66 απο τον οικοδεσπότη Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη μέρα του τουρνουά.

Το  Σάββατο και με σαφώς πιο γεμάτες μπαταρίες η ομάδα της Ασπίδας επικράτησε με 74-62 του Φίλιππου Βέροιας, ενώ την Κυριακή το πρωί ήρθε η νίκη και επί της Νίκης Βόλου με 65-59, δύο νίκες με κέρδη αλλά και μικροτραυματισμούς για την ομάδα της Ξάνθης με τους παίκτες της Ασπίδας να επιστρέφουν στην Ξάνθη, εκεί οπού και θα μπουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Στην αποστολή της Ασπίδας μετείχαν οι Παπαδάκης, Γρούδος, Κουτσογιάννης, Τσιώγκας, Μασμανίδης, Άνθης, Γκέλιος, Κλωναράς, Ιορδάνογλου και Θεοδωρίδης.

Share it