Search

Η μεταγραφή του καλοκαιριού στην Θράκη είναι γεγονός! Ο Πάτρικ Ογκουνσότο και επίσημα στον Ιάσμο!!!

Έγραψε ιστορία ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που ολοκλήρωσε μια απο τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία, όχι μόνο στη δική του έχοντας φυσικά αγωνιστεί σε αυτόν και ο Χρήστος Μαλλαδένης αλλά και μια από τις σημαντικότερες στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ  στο κατάστημα που διατηρεί ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, Μεχμέτ Ομέρ στον Ιάσμο, και είχαν θετική εξέλιξη.

Έτσι ο πολύπειρος επιθετικός, Πάτρικ Ογκουνσότο θα φοράει για την νέα σεζόν την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου και πλέον η ομάδα του Ιάσμου χρίζεται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση κυπέλλου πρωταθλήματος αλλά και για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ο Αφρινακός φορ βρέθηκε στο παιχνίδι του Ιάσμου με τον Μίσχο και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα, συντροφιά με τον Πρόεδρο της ομάδας και το μέλος της διοίκησης Γιουσούφ Ερκέκ. Όπως τονίζει και ο Κώστας Αβραμίδης που έβγαλε πρώτος την σπουδαία αυτή είδηση στον Παρατηρητή της Θράκης, μετά το πέρας της αναμέτρησης ο Πάτρικ Ογκουνσότο με τον πρόεδρο  του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Μεχμέτ Ομέρ και τον Γιουσούφ Ερκέκ πήγαν στον Ίασμο όπου ξενάγησαν τον γνωστό ποδοσφαιριστή στο γήπεδό της ομάδας.

Κατόπιν όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο κατάστημα που διατηρεί ο πρόεδρος του Μέγα κ. Μεχμέτ Ομέρ στον Ίασμο όπου και συζήτησαν την μεταγραφή του  με θετικό αποτέλεσμα, βγάζοντας έτσι και την φωτογραφία οπού πέρα απο τον Αφρικανό φορ τον Πρόεδρο Μεχμέτ Ομέρ είναι και τα δύο μέλη της διοίκησης του Ιάσμου Ουμίτ Χουσείν και  Γιουσούφ Ερκέκ.

Share it