Search

Αποφυλακίστηκε και συνέχισε να ξηλώνει μετασχηματιστές!

Αμετανόητοι «κυνηγοί» χαλκού ήταν οι τρεις φίλοι διαφορετικών εθνικοτήτων, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, καθώς είχαν παρελθόν στις λεηλασίες μετασχηματιστών. Μάλιστα, ο ένας είχε καταφέρει να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, αλλά τους παραβίασε για να συνεχίσει τις κλοπές!

Πρόκειται για έναν 49χρονο Τούρκο που επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, με συνεπιβάτες έναν 34χρονο Έλληνα και μία 41χρονη Βουλγάρα. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος τρεις περιελίξεις μετασχηματιστών και ένα καλώδιο χαλκού μήκους οκτώ μέτρων, τα οποία είχαν ξηλώσει από το δίκτυο της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης!

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μία πτυσσόμενη σκάλα και ένα ζευγάρι γάντια. Τα υλικά της Δ.Ε.Η. αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Επιχείρησης και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Κομοτηνής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Πηγή: Protothema.gr

Share it