Search

Στοίχημα: Over για Τσέλσι, δε χάνει η Άουγκσμπουργκ

Σάββατο σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον χτυπά “κόκκινο” και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, την Μπουντεσλίγκα, τη Σούπερλιγκ και μία από τις “μικρές” κατηγορίες της Σκωτίας, ενώ δε λείπει και η μπασκετική πρόταση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site της Ελλάδας μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε ένα πολύ γρήγορο livescore για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα αγώνων!

Με τα γκολ στο Στόουκ

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Στόουκ – Τσέλσι. Προβλημάτισε μεσοβδόμαδα η Στόουκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Μπρίστολ Σίτι. Σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Νιουκάστλ και σε ευρύτερο πλαίσιο, μετρά μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, είχε εύκολο έργο στο Λιγκ Καπ και επιβλήθηκε με 5-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Οι “μπλε”, παρά τη “λευκή” ισοπαλία με τους “κανονιέρηδες”, βγάζουν επιθετικότητα στο παιχνίδι τους, η Στόουκ θα επιδιώξει να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό από την Μπρίστολ Σίτι, περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα σήμερα, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.83.

Παίρνει αποτέλεσμα η Άουγκσμπουργκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ. Δύο νίκες και δύο ήττες αποτελούν τον απολογισμό των γηπεδούχων στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχουν δώσει στην Μπουντεσλίγκα. Συγκεκριμένα, επικράτησαν των Μάιντς (1-0) και Βόλφσμπουργκ (1-0), ενώ ηττήθηκαν από Σάλκε (3-1) και Γκλάντμπαχ (2-0). Στον αντίποδα, η Άουγκσμποργκ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν, παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές μετρώντας μία ισοπαλία και τρεις νίκες, ενώ προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Λειψίας. Έχει, παράλληλα, πάρει τον “αέρα” της Στουτγκάρδης, καθώς στις τρεις τελευταίες “επισκέψεις” της στη “Mercedes-Benz Arena” μετρά ισάριθμες νίκες. Μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, επιλογή το Χ2 σε απόδοση 1.81.

Over από τη Σκωτία

Συνεχίζουμε με Σκωτία και τον αγώνα Νταμπάρτον – Ινβερνές. Επιτέλους νίκη για την Νταμπάρτον, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 2-1 της Μπρέχιν, πανηγυρίζοντας το παρθενικό της “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, μετά από δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η Ινβερνές, από την άλλη πλευρά, αδυνατεί να βρει τα “πατήματά” της, ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από τη Λίβινγκστον, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες εμπλέκονται συνήθως σε ματς με πολλά γκολ (3/4 Over η Νταμπάρτον, 4/4 η Ινβερνές), περιμένουμε και σήμερα έναν αγώνα με αρκετά τέρματα. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Νίκη για Απόλλωνα

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, με τον Πλατανιά να επικρατεί 1-0 στην Κρήτη. Η “ελαφρά ταξιαρχία” ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Είχε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, σε επίπεδο Σούπερλιγκ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με τον ΠΑΟΚ, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 32′. Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα, ενώ είχε προηγηθεί μία ακόμη ισοπαλία, 1-1 εκτός έδρας με το Λεβαδειακό. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη “τρίποντο”, ο Απόλλωνας ειδικά στο γήπεδό του έχει δείξει καλό πρόσωπο. Μπορεί να κερδίσει σήμερα, θα επιλέξουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.35 στη Mybet.

Στηρίζουμε Σάσαρι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, ο οποίος διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο, Βενέτσια – Σάσαρι. Η Σάσαρι βγήκε ενισχυμένη κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, πήρε παίκτες με εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και ορισμένους χαρισματικούς σκόρερ. Η Βενέτσια μπορεί να κατέκτησε πέρσι τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά αυτό συνέβη κυρίως διότι η… ανυπαρξία της Αρμάνι το επέτρεψε. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες, η Βενέτσια προσφέρεται ως φαβορί διότι είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια, ωστόσο σήμερα θα στηρίξουμε την ενισχυμένη Σάσαρι. Επιλογή είναι η Σάσαρι +5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it