Search

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για τους Νέους της Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Την τρίτη της εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η ομάδα Νέων της Ξάνθης που παρότι βρέθηκε να χάνει κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη όπως και  στην Λιβαδεία έτσι και στο παιχνίδι των Πηγαδίων με τους Αρκάδες, έβγαλαν αντίδραση όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και αυτή την φορά δεν έμειναν απλώς στην  ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο λίγα λεπτά πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, και πιο συγκεκριμένα στο 42′ με τον Τσάνγκ. Όμως στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης έβγαλε αντίδραση κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Δημήτρη Μελιόπουλου στο 62′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 82′ μετά απο συνεχόμενες καλές στιγμές κατάφερε να παραβιάσει το τέρμα του Αστέρα για δεύτερη φορά με τον Γιάννη Ιωάννου αυτή την φορά, και να φτάσει έτσι στην τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και παράλληλα να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Θανάση Καραγιάννη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Τζελέπης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Μελιόπουλος, Τσέλα, Πεταλωτής, Τριανταφύλλου (55′ Σουλεϊμάν), Ιωάννου, Τσάπαρης (88′ Παπαδόπουλος), Καλογιάννης (73′ Στοΐνοβιτς).

 

Share it