Search

Δύσκολες ώρες στον Παύλο Μελά Κουτσού που δεν κατεβαίνει στο παιχνίδι με Κύρνο!

Στασιμότητα και μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Παύλου Μελά Κουτσού, με το αύριο του ιστορικού συλλόγου να μοιάζει δυσοίωνο.

Μάλιστα παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και πρώην παικτών της ομάδας δεν κατέστη δυνατό να μαζευτούν παίκτες για την ομάδα, και έτσι μετά απο πολύ σκέψη αποφασίστηκε η ομάδα του Κουτσού να μην κατέβει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με το Νέστο στον Κύρνο και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Στην ομάδα του Κουτσού προτιμούν να κερδίσουν χρόνο με αυτή την κίνηση, παρά να έρθει μια βαριά ήττα που θα ξενερώσει ακόμη περισσότερο κόσμο, και έτσι με σπριντ στο φινάλε να βρεθεί ο τρόπος ο Παύλος Μελάς να μην οδηγηθεί στην διάλυση. Επόμενο και κρίσιμο για την κατάσταση του Κουτσού ματς είναι αυτό της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου με τον Απόλλων στο Κουτσό.

Ως γνωστό πέρα απο την ήττα στα χαρτιά ο κανονισμός επιβάλει και -2 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ αν δεν κατέβει σε ακόμη δύο ματς ο Παύλος Μελάς θα αποβληθεί απο το πρωτάθλημα. Πάντως για το τυπικό της υπόθεσης και απο την στιγμή που η ΕΠΣ όρισε διαιτητές θα πρέπει οι γηπεδούχοι να πάνε στο γήπεδο έτσι ώστε να τηρηθεί ο κανονισμός.

 

Share it